Oldal frissítése

SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml

4,9 22 értékelés
1 890 Ft

SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A remek SPLAT fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolás sikerességéről. Jó eredményekkel büszkélkedhet a parodontális betegségek elleni küzdelemben. Remek összetétel, amelyet enzimekkel, gyógynövénykivonatokkal és vitaminokkal dúsítottak. Gyógyhatású készítmény, amely erősíti a fogzománcot. Megelőzi a kellemetlen ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. A hozzáadott fluorid segít csökkenteni a fogszuvasodás kockázatát. Naponta történő használatával megőrizheted ínyed és fogaid egészségét. Ez a természetes fogkrém megfelelően ápolja a szájüreget és a fogakat. Összetételéből nem hiányoznak a natúr, természetes anyagok sem. A kiváló SPLAT fogkrém űrtartalma činí 100 ml. Az isteni mentolos íznek köszönhetően a fogmosás lesz a napi higiénia fénypontja. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a príma SPLAT fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml Lifestyle

A szuper SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • Az általános SPLAT fogkrém tökéletes választás a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Sikerrel veszi fel a harcot a parodontális betegség elleni küzdelemben
  • Védi az érzékeny ínyt és megelőzi a vérzést
  • Egyik fontos előnye a fluoridtartalom
  • Tele van a természetből származó összetevőkkel
  • A fogkrém térfogata 100 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony SPLAT fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Xantán gumi, Calcium Lactate, Nátrium-monofluorfoszfát, PVP, Nátrium-metilparaben, Sodium Saccharin, Propylene Glycol, Hippophae Rhamnoides gyümölcskivonat, Crataegus Monogyna gyümölcskivonat, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis kivonat, Helianthus Annuus Seed Oil, Papain, Pelargonium Graveolens szárlevél olaj, CI 42090, CI 19140, Citromsav, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Limonene. Fluoridtartalom - 0,1 % (1000 ppm)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Fluoriddal, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1731
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930097

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15