Oldal frissítése

SPLAT Professional Biocalcium 100 ml

4,9 22 értékelés
2 090 Ft

SPLAT Professional Biocalcium 100 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A hatékony SPLAT fogkrém megfelelő készítmény azoknak, akiknek érzékeny a foguk. Speciális összetétel, amely csökkenti a fogak érzékenységét, valamint redukálja a fájdalom mértékét is. A fogfehérítő SPLAT fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem gondoskodik a fogzománc és az íny megfelelő működéséről is. Nem tartalmaz fluoridot, így remek alternatíva az olyan személyeknek, akiknél ez a vegyület kiütést okoz a száj körül. A fluoridmentes fogkrémek elegendő védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és remineralizálják a fogzománcot. Segít az érzékeny íny gyógyulásában, és a vérzést is csillapíthatja. Gyakori használat esetén azt fogod tapasztalni, hogy a fogzománc megerősödik, és védőréteg alakul ki rajta. Ugyanakkor ragyogóan fényessé varázsolja a fogaidat. Ez a természetes fogkrém gyengéd ápolást nyújt a szájnak és a fogaknak. Nem terhel majd mesterséges illatanyagokkal, aromákkal és kémiai, habképző adalékanyagokkal. A remek SPLAT fogkrém űrtartalma je 100 ml. A remek mentolos íz hosszan érződik még a fogmosás után is Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma SPLAT fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional Biocalcium 100 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Professional Biocalcium 100 ml Lifestyle

A szuper SPLAT Professional Biocalcium 100 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A szuper SPLAT fogkrém érzékeny fogak esetén enyhíti a fogfájást
  • A fehérítő SPLAT fogkrém remek választás, ha szeretnéd eltávolítani a fogakon megjelenő elszíneződést
  • Összetétele fluoridmentes
  • Megelőzi a fogínyvérzés kialakulását
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Természetes összetétele nem tartalmaz semmilyen kémiai adalékanyagot.
  • A készítmény mennyisége 100 ml
  • A fogmosást izgalmas élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A finom SPLAT fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Lactate, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Nátrium-metilparaben, Hidroxiapatit, PVP, Sodium Saccharin, Halolaj, Papain, Limonene. Fluoridmentes.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1729
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930059

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05