Oldal frissítése

SPLAT Professional Active 100ml

4,9 22 értékelés
2 090 Ft

SPLAT Professional Active 100ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A szuper SPLAT fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik arról, hogy minden nap megfelelő fogápolásban legyen részed. Megelőzi a fogínyvérzést és az ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. A hozzáadott fluorid hatékony megoldás a fogszuvasodás megelőzésében. A fogkrém mindennapos használata egészséges fogakkal és ínnyel örvendeztet meg. Ez a természetes fogkrém megfelelően ápolja a szájüreget és a fogakat. Nem terhel majd mesterséges illatanyagokkal, aromákkal és kémiai, habképző adalékanyagokkal. A szuper SPLAT fogkrém űrtartalma je 100 ml. Az isteni mentolos íz kellemes ízt hagy a szájban a fogmosás befejezése után is. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a mennyei SPLAT fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional Active 100ml ...
Fogkrém SPLAT Professional Active 100ml ...

A szuper SPLAT Professional Active 100ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az univerzális SPLAT fogkrém tökéletesen megfelel a mindennapi szájápoláshoz
  • Védi az érzékeny ínyt és megelőzi a vérzést
  • Kellemes meglepetés a benne lévő fluorid
  • Nem terhel kémiai adalékanyagokkal
  • A fogkrém űrtartalma 100 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes SPLAT fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Bergenia Crassifolia Leaf Extract, Xanthan Gum, PVP, Sodium Methylparaben, Calcium Glycerophosphate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Acacia Seyal Gum, Sodium Saccharin, Spirulina Platensis Extract, Papain, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Mannitol, Tocopherol, Limonene. Fluoride content - 0,1 % (1000 ppm).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Fluoriddal, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1883
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10