Oldal frissítése

SPLAT MA gIC Tisztítóhab gyerekeknek 50 ml kalciummal

SPLAT MA gIC Tisztítóhab gyerekeknek 50 ml kalciummal

A gyermekek számára nem mindig elérhető és lehetséges a fogmosás, még akkor sem, ha szükségük lenne rá. Például az iskolában, amikor fogszabályzót viselnek, vagy hosszú utazások során. Ideiglenes, mégis hatékony megoldást jelent SPLAT Magic hab. A hab nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot és tejsav enzimet, amelyek hatékonyan tisztítják a zománcot és eltávolítják a baktériumokat. Az egyedülálló LUCTATOL rendszerrel együtt megakadályozzák a fogszuvasodás kialakulását, és akár 96% -kal növelik a szájüreg immunitását. A praktikus adagolónak köszönhetően a termék könnyen használható. A létrehozott finom hab a legelérhetetlenebb helyekre is eljut, ahonnan eltávolítja az összes nem kívánt ételmaradványt, és megakadályozza a lepedék képződését. A SPLAT Junior Magic tisztítóhab ideális kiegészítés a gyermekek napi szájhigiéniájához. Azonban nem helyettesíti a fogak megfelelő és rendszeres, klasszikus módon történő tisztítását fogkefével és fogkrémmel. A hab minden korosztály számára alkalmas. 

A SPLAT Magic tisztító fogkrém hab legfontosabb jellemzői

  • Minden korosztály számára készült
  • A SPLAT Magic tisztítóhab ideiglenesen kiváltja a fogmosás szükségességét
  • Ideális úton vagy az iskolában, amikor nem használhatsz fogkefét és fogkrémet
  • Nagy mennyiségű kalciumot és tejsav enzimet tartalmaz
  • Növeli a szájüreg immunitását akár 96% -kal
  • Az egyedülálló LUCTATOL rendszer megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását
  • A SPLAT Junior Magic tisztítóhab könnyen adagolható és behatol a legelérhetetlenebb helyekre is

Aktív összetevők: 
tejsav enzimek (laktoferrin, laktoperoxidáz) és LUCATOL - tisztítja a zománcot, véd a baktériumoktól és a fogszuvasodástól, antibakteriális hatással rendelkezik
bioaktív kalcium - erősíti a zománcot, antibakteriális hatással rendelkezik

Használat: 
Minden korosztály számára. 2-3 alkalommal nyomd meg az adagolót, 10 másodpercig öblögess a habbal, majd köpd ki.

Fontos: 
Használat után köpd ki a habot, ne nyeld le. A 8 évesnél fiatalabb gyermekek felnőttek felügyelete mellett használhatják a habot. A hab nem pótolja, mindössze kiegészíti a napi rutinszerű fogápolást. 

Összetétel: 
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Maltooligosyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/VA Copolymer, Calcium Lactate, Glycerin, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Glucose Pentaacetate, Menthyl Lactate, PPG-26-Buteth-26, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Methylparaben, Aroma, Creatine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Maltitol, Arginine, Citric Acid, Pentylene Glycol, Limonene


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött
Kód:  ZUB1255
Termékszám:  4603014001283

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15