Oldal frissítése

SPLAT Blackwood és Extreme White Ajándékszett 2× 75 ml

5 1 értékelés
5 890 Ft

SPLAT Blackwood és Extreme White Ajándékszett 2× 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A nagyszerű SPLAT fogkrém népszerű azok körében, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Hatékony összetevőinek köszönhetően a fogak a túlzott érzékenysége, valamint a fájdalom mértéke is csökken. A fehérítő hatással rendelkező SPLAT fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem elősegíti a fogzománc megfelelő működését, és fenntartja az íny egészségét is. Gyakori használata javítja a fogzománc minőségét és ellenálló képességét, valamint védőréteget képez. Ugyanakkor gyönyörűen fényessé teszi a fogaidat. A hatékony aktív szénnel csodásan fehér fogaid lesznek. Kezeli a foltokat, és megelőzi a fogszuvasodást. A nagyszerű SPLAT fogkrém térfogata je 150 ml. A fogak hosszú távú egészségéért, a ragyogó mosolyért és a friss leheletért érdemes átgondolni a mennyei SPLAT fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Blackwood és Extreme White Ajándékszett 2× 75 ml Csomag tartalma

A nagyszerű SPLAT Blackwood és Extreme White Ajándékszett 2× 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A szuper SPLAT fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • A fehérítő hatással rendelkező SPLAT fogkrém eltávolítja a nem kívánt elszíneződést
  • A gyakori használat elősegíti a fogzománc megerősödését
  • Aktív szénnel dúsították
  • A fogkrém mennyisége 150 ml
  • A nagyszerű SPLAT fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

SPLAT Special Extreme White: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Dikalcium-foszfát-dihidrát, PEG-8, Nátrium-lauril-szulfát, Hidrogénezett pálmaolaj, Aroma, Xantán gumi, Cink-citrát, PEG-200, Nátrium-metilparaben, Sodium Saccharin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Karbamid-peroxid, Lecithin, PVP, CI 77891, Sodium Fluoride, Cl 73360, Nátrium-hidroxid, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Limonene, Cl 16255. Fluoridtartalom - 0,06 % (600 ppm). SPLAT Special Blackwood: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glicerin, Maltooligozil glükozid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Nátrium benzoát, Lauroil/Mirisztoil-metil-glükamid, Kálium-szorbát, Menthol, O-Cymen-5-ol, Juniperus Communis Sprout Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 150 ml
Kód:  ZUB1737
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168937140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10