Oldal frissítése

SONETT Gyapjúhoz és selyemhez - oliva 1 l

4,7 7 értékelés
3 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 3 590 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 3 260 Ft/csomag

SONETT Gyapjúhoz és selyemhez - oliva 1 l

Szíveden viseled környezetünk sorsát, törekszel a lehető leginkább környezetbarát módon mosni? Ne kutass tovább. Próbáld ki a német Sonett márka termékeit, amelyek a legjobb minőségű környezetbarát készítmények közé tartoznak. Ez alól a Sonett Oliva folyékony mosógél sem kivétel. Kíméletes, 100% -ban természetes összetételének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrű, allergiával küzdő személyek számára is kiválóan alkalmas. A mosógél gyapjú, selyem és finom szálas ruhák mosására egyaránt alkalmas, kézi vagy maximum 40°-on gép mosásra is. Fő alkotóeleme a aprémium minőségű BIO olívaolajból készült tiszta növényi szappan. A levendula illóolaj kellemes illatot kölcsönöz a ruhaneműnek. Ezt a mosógélt használhatod tollkabátok és párnák mosásához is. A Sonett gélben található szappan és cukor felületaktív anyagok biológiailag könnyen lebomlók az OECD álláspontja szerint.

A SONETT Oliva mosógél gyapjúhoz és selyemhez legfontosabb jellemzői

  • Környezetbarát folyékony mosógél gyapjúhoz, selyemhez és a finom szálú ruhaneműkhöz
  • Alacsony, maximum 40°-on kézi és gépi mosásra egyaránt alkalmas 
  • 100% -ban természetes eredetű összetevőkből, mentes a csomósodásgátló szerektől, tömegnövelő anyagoktól, optikai fehérítőktől, foszfátoktól és enzimektől
  • Levendula illóolajjal kellemes illatot kölcsönöz a ruhaneműnek
  • Prémium, bio minőségű olívaolajból készült tiszta növényi szappan amely tökéletesen tisztítja és aktívan ápolja a gyapjú és selyem anyagokat
  • A Sonett Oliva mosógélt használhatod a toll kabátokhoz és párnákhoz is
  • A Sonett mosógél minden összetevője könnyen és gyorsan lebomlik a természetben
  • A csomagolás teljes egészében újrahasznosítható
  • Kemény vízben is használható

A mosógél összetevői

A Sonett folyékony mosógélben található szappanosított minőségi olívaolaj a termék fő alkotóeleme. Páratlan tisztító és ápoló hatással és ezt követően zsírtalanító hatással is bír a gyapjú és a selyem anyagok esetében. Az olívaszappan tisztító erejének hatását a szappanosított napraforgó- és repceolaj fokozza. A gél folyékony állagát a növényi keményítő erjesztéséből kinyert etanol biztosítja. A mosógélben található cukor felületaktív anyag megelőzi a kalcium szappan képződését a kemény vízben, és megakadályozza annak lerakódását a ruhákon. A cukor felületaktív anyagot tiszta növényi alapanyagokból, cukorból, keményítőből és kókuszzsírból nyerik kémiai folyamat során savak felhasználásával.

Környezetbarát mosás a SONETT márkával

A német Sonett márka csúcsminőségű és környezetbarát termékeket állít elő. Nem csak a felhasznált alapanyagok minőségére, illetve azok egészségre és környezetre gyakorolt hatására fektetnek nagy hangsúlyt, hanem a készítmények előállításának körülményeire is. A vállalat egyedüliként rendelkezik két öko-tanúsítvánnal (CSE és EcoGarantie). Termékeik 100% -ban biológiailag lebomlók, néhány óra, vagy nap leforgása alatt természetes összetevőkké alakulnak át a vízben. A felhasznált alapanyagok bio minőségűek. A gyártás során felhasznált víz biodinamikusan ritmizált, aSonett termékekhez energetikus gyógynövényeket, nemesfémek és kövek esszenciáit adják hozzá. A Sonett termékek hipoallergének, érzékeny és allergiás bőrtípussal rendelkezők számára egyaránt alkalmasak. A vállalat termékeit nem tesztelték állatokon, gyártásuk során nem használtak állati eredetű nyersanyagokat.

Adagolás:
Helyezd az adagolóba - NE öntsd közvetlenül a ruhára!
4,5 kg ruhához: lágy vagy közepes keménységű vízhez: 60 ml; kemény és nagyon kemény vízhez: 90 ml
Kézzel mosáshoz: 10-30 ml mennyiség 5 l vízhez

Összetétel:
Olívaolaj szappan* ° (15-30%), cukor felületaktív anyag (5-15%), repcemag vagy napraforgóolaj szappan (1-5%), növényi alkohol (etanol) (1-5%), citrát (<1%) ), levendula illóolaj * (<1%), balzsamos összetevők * (<1%), óramutató járásával megegyező irányban forgó víz (legfeljebb 100%)
* ellenőrzött biogazdálkodásból vagy a vadon termő szabad betakarításból származik
°a biodinamikus mezőgazdaságból

Figyelmeztetés:
10 °C alatti hőmérsékleten a termék kissé sűrűbb és opálosabb lesz. Ez óvatos felrázás után megszűnik. Tárold szárazon és zárt tartályban. Gyermekektől távolt tartandó. Véletlen lenyelés esetén fordulj orvoshoz, mutasd meg a termék tartályát.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Finom ruhaneműhöz
Ruha színe Színes ruhákhoz
Ruha anyaga Gyapjú ruhákhoz
Tulajdonságok Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Mosások száma

Mosások száma 17

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosógél

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  PPR700
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4007547305021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10