Oldal frissítése

Revolution Ultra 32 Shade szemhéjfesték hibátlan matt smink

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Revolution Ultra 32 Shade szemhéjfesték hibátlan matt smink

Az ellenőrök Flawless matt szemhéjárnyaló széles skáláját kínálja a szemhéjpúder, semleges színekkel és matt. Ezek az árnyak lehet elérni a maximális árnyékolás a szemhéj és környékén. Palette tartalmaz 32 matt szemhéjpúder, amelyet fel lehet használni bármilyen alkalomra. Docílíte s nimi lehkého denního líčení, stejně jako slavnostního večerního make-upu vašich očí. 
Ezzel a különleges kirakat szemhéjfesték egy választott meztelen árnyék földárnyalatú és előfordulhat, hogy egy erősebb dolíčení használhatja sötét vagy fekete árnyalatok. Árnyékok tartós és ellenáll a smink törés nélkül nagyon hosszú ideig. A készlet tárolása egy sima fekete patron.Használja ki a sok színkombinációk és finom árnyékolás a szemét unalmas árnyalatok!
Száma Shadows:32

Paraméterek

Szín

Színtónus Vegyes színek

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Paletta (min. 5)
Kód:  KSDE0640
Termékszám:  5029066052582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20