Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Skip Hop Zoo uzsonnás doboz - Zsiráf

4,7 13 értékelés
4 490 Ft

Skip Hop Zoo uzsonnás doboz - Zsiráf

Ha gyakran sétál csemetéjével vagy tolja a babakocsiban, biztos gondolt már arra, hogy mibe is tegye bele az uzsonnát. A műanyagzacskó mindig kéznél van a konyhában, de az étel összenyomódhat, vagy könnyen szétmorzsolódhat benne. Sokkal jobb megoldás egy praktikus és szilárd doboz, amiben az uzsonna nagyobb kár nélkül éli túl a babakocsis kiruccanást. A Skip Hop talán pont az, amit keres.

Legfontosabb jellemzői

  • 1 nagy és 1 kis doboz
  • Ftalát-mentes
  • Szilikon tömítés a fedélen
  • Vidám színes kialakítás egy zsiráf képével
  • A dobozok alsó része mosogatógépben tisztítható

Uzsonna az útra

A Skip Hop uzsonnás doboz ZOO kollekciója hasznos útitársa minden praktikus anyának. A készlet tartalma 1 nagy doboz szivárgásmentes fedéllel, ami szilikon gyűrű tömítéssel van ellátva, és egy kisebb doboz kekszek tárolásához. Gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott, de az uzsonnás doboz iskolás gyermekek számára is kiváló.

Tartalom:
700 ml

Méretek:
Nagy doboz: 17 x 4,5 x 12,5 cm
Kis doboz: 10,5 x 3,7 x 5,4 cm

Tisztítás és karbantartás

Az első használat előtt mindkét dobozt alaposan mossa el meleg szappanos vízzel, majd hagyja megszáradni. A dobozok alsó része (fedél nélkül) mosogatógépben tisztítható. Ne feledje - a dobozok fedelét mindig kézzel mossa el. Az uzsonnás dobozok mikrohullámú sütőben is használhatók, de csak a legalacsonyabb hőmérsékleten. A dobozokat ne tegye ki közvetlen napsütésnek, így megelőzheti azok idő előtti elhasználódását. A termék teljesíti az N14372 európai szabványt és a vonatkozó biztonsági előírásokat.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Alak Téglalap
Anyag Műanyag
Teljes térfogat 0,7 l
Belső elrendezés Kivehető
Alkalmas Mosogatógépbe, Mikrohullámú sütőbe
Fedél Klippes
Tulajdonságok Vízálló, Gyerek
Készletben található dobozok száma 2 db

Szín

Szín Kék

Motívum

Motívum állat

Méretek

Magasság 4,5 cm
Szélesség 17 cm
Mélység 12,5 cm
Kód:  BABY1023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  879674020566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15