Oldal frissítése

Skip Hop Állatkert doboz snack - Kutya

4,7 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Skip Hop Állatkert doboz snack - Kutya

Ha gyakran utazol, sétálsz babakocsival már találkoztál olyan helyzettel, amit csak egy nasi képes menteni. Bár a műanyag zacskó a konyhában kéznél lehet, de a benne tárolt étel gyűrődhet vagy összetörhet. Sokkal praktikusabb egy szilárd doboz, amiben a nasi egy kört a babakocsival könnyedén túlél. Így ez a doboz éppen Neked való.

Legfontosabb jellemzői:

  • 1 nagy és egy 1 kis doboz
  • ftalát-mentes
  • tömítő szilikon gyűrűt
  • vidám színes kialakítás kutyás képpel
  • mosogatógépben mosható alsó rész

Snack veled

A Skip Hop Állatkert design kollekció hasznos segítség minden anyukának. A készlet tartalma 1 nagy, vízhatlan doboz fedéllel és szilikon gyűrűtömítéssel , valamint egy kisebb dobozzal. Alkalmas 6 hónapos kortól, de a doboz használata az idősebb iskolás gyermekek számára is megoldás.

Űrtartalom:
700 ml-es

méretek:
nagy doboz: 17 x 4,5 x 12,5 cm
Egy kis doboz: 10,5 x 3,7 x 5,4 cm

Tisztítás és karbantartás

Az első használat előtt a két dobozt alaposan mossuk ki langyos, szappanos vízzel, és alaposan szárítsuk meg. Az alsó részt (fedél nélkül) lehet mosni mosogatógépben. Ne feledd - a fedeleket mindig mosd meg kézzel! A dobozok használhatóak mikrohullámú sütőben, de csak a legalacsonyabb hőmérsékleten. A dobozokat ne tedd ki közvetlen napsugárzásnak, mert károsítja őket. A termék megfelel az európai EN14372 szabványoknak és a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

 

Paraméterek

Szín

Szín Narancssárga

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Belső elrendezés Kivehető
Alkalmas Mosogatógépbe, Mikrohullámú sütőbe
Tulajdonságok Vízálló, Gyerek
Készletben található dobozok száma 2 db

Motívum

Motívum állat

Méretek

Magasság 4,5 cm
Szélesség 17 cm
Mélység 12,5 cm
Kód:  BABY1022
Termékszám:  879674017122
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20