Oldal frissítése

SKIN79 Collagen Gold Hydrogel Eye Patch 60db

4 590 Ft

SKIN79 Collagen Gold Hydrogel Eye Patch 60db

A bőröd csak a legjobb készítményekre szomjazik. A népszerű SKIN79 által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Hölgyek számára készült - értékelni fogod az innovatív összetételét és frissítő illatát. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Az ismert SKIN79 által gyártott arcmaszk nagyon könnyen felvihető és kellemes állagú. Hatóideje, amíg kifejti a legjobb hatást 20 perc, ez idő alatt nyugodtan tudsz relaxálni. A maszk a hatóanyagok rendkívüli hatásaival azonnal ragyogó bőrt, egészséges megjelenést és fiatalos kinézetet biztosít. El leszel ájulva a végeredménytől!

Arcpakolás SKIN79 Collagen Gold Hydrogel Eye Patch 60db ...

A jól ismert SKIN79 Collagen Gold Hydrogel Eye Patch 60db arcmaszk legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert SKIN79 gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem, amelyet ápol és csodássá varázsol
  • Innovatív formula, amely a hölgyek számára készült
  • Rendkívül kellemes állagú és könnyen felvihető
  • Az arcmaszk hatása: világosító és baktériumok ellen
  • Minden bőrtípus esetén remek választás
  • A maszk hatóideje: 20 perc
  • A híres SKIN79 arcmaszk súlya 90 g

Az ismert SKIN79 arcmaszk kiemelkedő hatásai

Jó ötlet, hogy vigyázz a bőrödre, és használd az arcmaszkot rendszeresen. El leszel ragadtatva az elért eredményektől. A jól ismert SKIN79 arcmaszk biztosítja a bőrödnek a nélkülözhetetlen ápolást, és táplálóm aktív hatóanyagokkal is ellátja. Az aktív fényesítő összetevők segítenek javítani a bőrtónust, valamint ragyogóbbá és tökéletesebbé teszik az arcbőrt.

Összetétel

Water, Glycerine, Dipropylene glycol, Chondrus Crispus powder, Ceratonia Siliqua (carob) Gum, Phenoxyethanol, PEG-60 Hydrogenated Castrol Oil, Wanthan Gum, Panthenol, Allantion, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Synthesized ED, Disterizophly TA, Disterizophly TA Dist. Butylene glycol, Adenosine, scents, Titanium dioxide (CI77891), 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, Iron oxide (CI77491), tin oxide, hydrosypropyltrimonium hyaluronate, hydrolyzed collagen, baby, sodium acetyl hyaluronate, hyaluronic acid, Hyaluronic Acid Crosspolymer Sodium Hyaluronate, hydrolyzed sodium hyaluronate, potassium hyaluronate

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Szem

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Világosító, Baktériumok ellen

Hatóidő

Hatóidő 20 perc

Tömeg

Tömeg 90 g (0,09 kg)
Kód:  KSPL4998
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809393404646

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15