Oldal frissítése

Simplehuman - 6 l, félköríves, pedálos

5 1 értékelés
20 390 Ft

Simplehuman - 6 l, félköríves, pedálos

Félköríves, rozsdamentes acél design

A Simplehuman 6 literes kapacitású szemetes félköríves kialakításának köszönhetően ideális nemcsak kisebb fürdőszobákban, hanem irodákban is. A szemetes fehér rozsdamentes acélból készült, ujjlenyomat védelemmel van ellátva. Minden modern belső térbe illik. Emellett tartós acélpedállal van felszerelve, amely jól bírja a gyakori használatot. 


Könnyen cserélhető szemeteszsák

A könnyű zsákcsere érdekében a fedél teljesen felemelhető, így a belső edény kiemelése nélkül behelyezhető az új zsák. Ennek a rendszernek köszönhetően a zsák széle pontosan illeszkedik, és tökéletesen a helyén marad.


Simplehuman szemeteszsákok

Simplehuman gyárt saját szemeteszsákot is, amelynek jellemzője a masszív anyag, és könnyen eltávolítható a szemetesedényből. A zsákok praktikus csomagolásban állnak rendelkezésre, amelyből egyenként kivehetők.



Paraméterek

Anyag

Anyag Acél

Szín

Szín Ezüst

Jellemzők

Űrtartalom 6 l
Nyitás módja Szenzoros , Pedálos

Méret

Szélesség 23,6 cm
Magasság 34,5 cm
Mélység 22,6 cm
Kód:  SIHODK030
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CW1835CB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15