Oldal frissítése

Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany

Tiszta és biztonságos

A szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas Simplehuman pedálos kukának elegáns megjelenést kölcsönöz a rozéarany színű, rozsdamentes acél külső, így tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba is. A kszemetes két tartályt rejt, melyek könnyen eltávolíthatók, teljes térfogata 58 liter. A fedél nyitásáról pedig egy erős, acél pedál gondoskodik.


Praktikus szemeteszsák tartó

Simplehuman szemetes praktikus, beépített szemeteszsák tartóval felszerelt, így a zsákok mindig kéznél vannak a csere alkalmával.  A könnyebb kezelhetőség érdekében beépített kerekek és gumi alátétek állnak rendelkezésre a kosár stabilitásának biztosítására.


Nano bevonat

A szemetes felületét nano bevonattal látták el, hogy megvédje a rozsdamentes acélt az ujjlenyomatoktól és a konyhában fellelhető különböző vírusoktól és baktériumoktól. Ezenkívül az anyag könnyen karbantartható, ezért a hulladéktároló külseje és belső része is mindig higiénikusan tisztítható, ami megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését is. 


A hulladék egyszerű újrahasznosítására

Nem kell aggódnod a hulladék újrahasznosításával kapcsolatban sem. A Simplehuman szeméttároló két részre osztott, így egyik fele műanyagnak vagy papírnak, a másik vegyes hulladék tárolására szolgálhat. Ez a megoldás nagyon praktikus és környezetbarát.


 

Paraméterek

Méret

Szélesség 56 cm
Magasság 65,5 cm
Mélység 36 cm

Szín

Szín Rózsaszín

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Jellemzők

Űrtartalom 58 l
Nyitás módja Pedálos
Edények száma 2 db
Kód:  SIHODK028
Termékszám:  CW2035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20