Oldal frissítése

Simplehuman Pedálos kuka 6l, félkör alakú, dark bronze

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman Pedálos kuka 6l, félkör alakú, dark bronze

Félkör alakú, rozsdamentes acél kivitelezés

A Simplehuman szemetes kuka félkör alakú dizájnnal rendelkezik, és 6 literes kapacitásának hála ideális a kisebb terekbe és fürdőszobákba, de akár irodába is. A kuka rozsdamentes acélból készült, amelyen nem maradnak meg az ujjlenyomatok, és hála a sötét bronzos színének, minden beltérbe illeni fog. Emellett széles acél pedállal van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és kibírja a nagyon gyakori használatot is.


A szemetes zsákok könnyű cseréje

A szemetes zsákok könnyű kicseréléséhez megemelheted a fedél belső oldalát, így nem kell a kuka egész felső részét kivenni. Ennek a rendszernek köszönhetően a zsák szélei fedettek lesznek, és stabilan a helyükön maradnak.


Simplehuman szemetes zsákok

A Simplehuman saját szemetes zsákokat is gyárt, amelyek rendkívül erősek, és könnyű eltávolítani őket a kukából. Praktikus csomagolásban kaphatóak, amelyek lehetővé teszik a zsákok egyesével való adagolását.
 



Paraméterek

Méret

Szélesség 2,26 cm
Magasság 3,45 cm
Mélység 2,36 cm

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Jellemzők

Űrtartalom 6 l
Nyitás módja Pedálos
Kód:  SIHODK031
Termékszám:  CW2038
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05