Oldal frissítése

Simplehuman félkör alakú pedálos kuka 6l, matt acél, FPP

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman félkör alakú pedálos kuka 6l, matt acél, FPP

Félkör alakú rozsdamentes acél kivitel

Az ideális fürdőszobai hulladéktároló rozsdamentes acélból készült, és az ezüst színnek köszönhetően nem zavarja a szobájának modern megjelenését. A szemétkosár nagysága ideális a kisebb helyiségekben, de az irodában is. A félkör alakzatnak köszönhetően elhelyezhető a falra, és nem foglal el annyi helyet, mint a kerek hulladékgyűjtők. A kukával  való érintkezés elkerülését a lábpedál biztosítja, és a levehető belső tartály garantálja háztartásának higiéniai megoldását. Nagy előnye az FPP rendszer, azaz az ujjlenyomat-védelem.


Könnyen cserélhető zsákok

A zsákok könnyen cserélhetőek a fedél eltávolítása nélkül a kosár tetejéből kivéve. A zsákot óvatosan a perem köré húzzuk, így fixen fog tartani.


Simplehuman szemeteszsákok 

Simplehuman gyárt saját szemeteszsákokat, amelyekre jellemző a nagy szilárdság és könnyen a kosárba illeszthetők. Rendelkezésre áll  kényelmes kiszerelésben, amely lehetővé teszi a zacskók egyesével történő adagolását. 
 



Paraméterek

Méret

Szélesség 23,5 cm
Magasság 34,5 cm
Mélység 22,7 cm

Szín

Szín Ezüst

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Jellemzők

Űrtartalom 6 l
Nyitás módja Pedálos
Edények száma 1 db
Kód:  SIHODK029
Termékszám:  CW1834CB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15