Oldal frissítése

Simplehuman Érintésmentes szappanadagoló 237 ml, fehér

4,8 35 értékelés
18 990 Ft

Simplehuman Érintésmentes szappanadagoló 237 ml, fehér

Az érintésmentes 237 ml-es szappanadagoló tiszta, egyszerű és automatizált módon biztosítja a kézmosást és hatékonyan megakadályozza a baktériumok terjedését. Megkülönböztethető modern fehér konstrukciójával, szilárd konstrukciójával és könnyű kezelhetőségével tűnik ki. A rendkívül hatékony szivattyúnak köszönhetően a folyékony szappant csak 0,2 másodpercig adagolja. A kezelése nagyon egyszerű, csak tedd a kezedet az érzékelő alá, és a szükséges mennyiségű mosószer a kezedre kerül. Nem kell préselni vagy elfogni semmit, és a maximális higiénia is garantált. Kis méretének köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb mosogatókhoz vagy mosdókhoz.

Főbb jellemzők

  • Folyékony szappan automatikus adagolása
  • A maximális higiénia biztosítása
  • Modern dizájn matt nikkel színben
  • Egyszerű kezelés
  • Rugalmas szilikon szelep
  • Széles töltőnyílás
  • Takarékos működés

Könnyű szappantöltés

Az eszköz flexibilis szilikon szeleppel rendelkezik a folyékony szappan gyors és pontos adagolásához. Miután beadagolták, bepattan és tömítést hoz létre, amivel tökéletesen megakadályozza a szappan kicsepegését a tartóból. A széles töltőnyílás lehetővé teszi a mosószer gyors és egyszerű hozzáadását. Az adagoló energiatakarékos, legfeljebb egy évig tartó működését négy AA alkáli elem biztosítja. Ideális segítő otthon, munkahelyen, éttermi létesítményekben vagy egészségügyi intézményekben.
További információ:
Méretek:
14,5 × 7 × 17,4 cm
Szín:
fehér

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 237 ml

Tulajdonságok

Típus Szenzoros
Elhelyezés Szabadon álló
Anyag Műanyag
Alapzat alakja Ovális
Felszerelés Átlátszó tartály
Funkciók Állítható adagolás
Szín Fehér, Fekete, Átlátszó, Ezüst

Méretek

Szélesség 14,5 cm
Magasság 17,4 cm
Mélység 7 cm
Tömeg 300 g
Kód:  SIHDMY001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST1018
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10