Oldal frissítése

Simplehuman Bezdotykový dávkovač přípravku na nádobí 384ml, mat nikl + držák houbičky

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman Bezdotykový dávkovač přípravku na nádobí 384ml, mat nikl + držák houbičky

Touchless adagoló Simplehuman térfogatban 384 ml egyedülálló helper a konyhában mosogatás. Kiemelkedik a modern design, a szín matt nikkel, megbízható konstrukció és a könnyű használat.köszönöm nagyon hatékony szivattyú automatikusan tápláljuk mosás termék mindössze 0,2 másodperc. A nagy funkció a kivehető tartó kényelmes tárolására szivacs. Szivacs ételeket, így mindig kéznél van. Ellenőrzése az adagoló nagyon egyszerű, csak helyezzekéz alatt egy érzékelőt és ömlött a tenyér a szükséges adag mosószert. Nem kell megnyomni semmit, vagy elkapni egy maximális higiénia is garantált.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern design színe matt nikkel
  • Automatikus adagolás mosószer
  • Kivehető tartó tárolására szivacsok
  • egyszerű kezelhetőség
  • Rugalmas szilikon szelep
  • Széles töltőnyílás

gazdaságos üzemeltetés

A készülék fel van szerelve egy rugalmas szilikon szelep gyors és pontos adagolását mosószert. A beadást követően, pattan, és hozzon létre egy tömítést, és ezzel tökéletesen megakadályozza a csepegő a mosószer tartály. Széles betöltő nyílás lehetővé teszi a könnyű és gyors ellátás mosogatás. Az adagoló nagyon energiatakarékos, a művelet időtartama legfeljebb egy év áll rendelkezésre négy AA alkáli elem, nem tartozék.
További információk:
méretek:
17.3 × 11.5 × 21.4 cm
Szín:
matt nikkel

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 384 ml
Kód:  SIHDMY007
Termékszám:  ST1031

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20