Oldal frissítése

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla 325ml, nabíjecí, matný nikl

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mýdla 325ml, nabíjecí, matný nikl

Újratölthető érintkezésmentes szappan adagoló egy térfogat 325 ml kínál a tiszta, egyszerű és automata módszer kézmosás és hatékonyan megakadályozza, hogy a baktériumok terjedését. Kiemelkedik a modern design színe matt nikkel megbízható konstrukció és a könnyű használat. Köszönhetően a nagyon hatékony szivattyú automatikusan adagolja folyékony szappan mindössze 0,2 másodperc. A kezelése nagyon egyszerű, csak tegye a kezét alá érzékelő és ömlött a tenyér a szükséges adag mosószert. Nem kell megnyomni semmit, vagy elkapni egy maximális higiénia is garantált. Ideális segítő otthon, a munkahelyen, éttermeApproxen vagy műveletek az egészségügyi intézményeApproxen.

Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus adagolás mosószer
  • Garantálva a maximális higiénia
  • egyszerű kezelhetőség
  • Rugalmas szilikon szelep
  • Széles töltőnyílás
  • Töltés USB kábelen keresztül

Hatékony és gazdaságos működés miatt a töltés

A készülék fel van szerelve egy rugalmas szilikon szelep gyors és pontos adagolását folyékony szappan. A beadást követően, patent és a forma tömítések, teljesen megakadályozza csepegő szappant a tartályból. Széles betöltő nyílás lehetővé teszi a könnyű és gyors ellátás mosogatás. A nagy előnye töltődik az adagoló egy USB-kábel segítségével CONNECTegy számítógép vagy egy okostelefon adapter. Oneetlen feltöltéssel a készülék működik, legfeljebb három hónap. Nagyon könnyű és környezetbarát. USB kábel is.
További információk:
méretek:
13.6 × 7,4 × 18,4 cm
Szín:
matt nikkel

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 325 ml
Kód:  SIHDMY006
Termékszám:  ST1027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15