Oldal frissítése

Simplehuman érintésmentes szappanadagoló változó adagolással - 266 ml, rózsaarany acél, újratölthető

5 7 értékelés
37 990 Ft

Simplehuman érintésmentes szappanadagoló változó adagolással - 266 ml, rózsaarany acél, újratölthető

A Simplehuman szappanadagoló egy okos és hatékony módja a kézmosásnak, az időtlen és nagyon elegáns kialakítása mellett, amely minden fürdőszobában vagy konyhában jól mutat. Az adagoló kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely rózsaarany kivitelben egyedi megjelenést garantál. A folyamatos szappanadagolást a nagy teljesítményű pumpa teszi lehetővé, amely megakadályozza a szelep vagy az adagolócső eltömődését. A készülék kiemelkedik változó adagolásának lehetőségével, így a szappant pontosan az igényeidnek megfelelően adagolhatod. Kis mennyiségű szappanhoz helyezd a kezed közelebb az érzékelőhöz, míg nagyobb mennyiség esetén távolabb a mozgásérzékelőtől. Nem szükséges aggódnod a hosszú várakozási idő miatt, az érzékelő azonnal reagál, és 0,2 másodperc alatt engedi ki a szappant. Fedezd fel a kézmosás leghatékonyabb módját a Simplehuman intelligens adagolójának köszönhetően.

A Simplehuman 266 ml változó adagolású érintésmentes szappanadagoló fő jellemzői, rózsa-arany

  • Érintésmentes szappanadagoló időtlen, elegáns kialakítással
  • Rozsdamentes acélból készült, rózsa-arany felülettel
  • A folyamatos adagolást erős pumpa biztosítja
  • A változtatható adagolás lehetővé teszi a szappan mennyiségének szabályozását
  • A mozgásérzékelő azonnal reagál
  • Beépített tölcsér a könnyű feltöltéshez
  • Rugalmas szilikon szelep a pontos adagoláshoz
  • A Simplehuman szappanadagoló újratölthető
  • Színváltozat: rózsa-arany

Pontos adagolás

A Simplehuman szappanadagoló rugalmas szilikon szeleppel biztosítja a pontos szappanadagolást, egyetlen felesleges csepp nélkül. A szappan adagolása után a szelep teljesen bezárul, és addig nem nyílik ki, amíg a kezed nem közelít az érzékelőhöz.

Egyszerű karbantartás és teljesítmény

A Simplehuman szappanadagoló a magas fokú védelemnek köszönhetően egyszerűen megtisztítható a folyóvíz alatt. Az adagoló feltöltése is könnyű az integrált tölcsérrel. Csak távolítsd el a fedelet, és öntsd bele a szükséges mennyiségű szappant. A szappanadagoló másik előnye a teljesítménye. A működéshez nincs szükség akkumulátorra, mivel a feltöltése után akár 3 hónapig is kitart. A készülék lemerülése után egyszerűen töltsd fel azt a hátlapon található töltőcsatlakozóval. A Simplehuman szappanadagoló egy igazán higiénikus és hatékony módja a kézmosásnak, amibe egy pillantás alatt beleszeretsz.

Űrtartalom:
266 ml

Méretek:
17,2 × 11, 2 × 7 cm

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 266 ml

Tulajdonságok

Típus Szenzoros
Elhelyezés Szabadon álló
Alapzat alakja Ovális

Méretek

Szélesség 11,2 cm
Magasság 17,2 cm
Átmérő 7 cm

Csomagolás

Darabszám 1 db
Kód:  SIMHU848
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ST1046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15