Oldal frissítése

SILVER dezodor cipőkhöz Fresh 100 ml

4,8 35 értékelés
1 490 Ft

SILVER dezodor cipőkhöz Fresh 100 ml

A SILVER Fresh Spray segít legyőzni a lábbelik szagát, és eltávolítani a baktériumokat. A cipőben a dezodor semlegesíti a nemkívánt szagokat, és fertőtleníti a cipőt. Az eredmény kellemes illatú és friss cipő, egész nap. 

Legfontosabb jellemzők

  • Dezodor spray cipőkhöz
  • Fertőtlenít
  • Hat a cipő szaga ellen
  • Az eredmény egy kellemes illatú és friss cipő, egész nap
  • 100 ml

Használat: A cipő viselése után alkalmazd a cipő belsejében. Hagyd megszáradni.

Figyelmeztetés: A termék tartalmaz etanolt, propánt és butánt. Rendkívül gyúlékony. A tartály nyomás alatt van. Nem szabad kitenni napfénynek és magas hőmérsékletnek. A tartály jól szellőztethető helyen tárolandó. Ne lélegezzük be, és nem érintkezhet a bőrrel és a szemmel. Szembe jutás esetén a szemet azonnal bő vízzel ki kell öblíteni, és orvoshoz kell fordulni. Bőrrel való érintkezés esetén, azonnal bő vízzel le kell mosni. Gyermekektől távol tartandó.

 

Paraméterek

Termék típus

Termék típusa Izzadásgátló cipőkhöz

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  OBV016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8690757002819

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15