Oldal frissítése

Silk´n Micro Pedi

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silk´n Micro Pedi

A Micro Pedi pedükűr egy lábápoló készülék, továbbá egy kismérető segítő, aki hűségesen törődik az egészséges és a szépséges lábbal. Gyorsan, óvatosan és biztonságosan távolítja el a bőrkeményedést, tyúkszemet, kemény bőrt és egyéb bőrhibákat a lábad felületéről. A készülék elindítása után a henger forogni kezd, 30 fordulat/percenként fordulatszámmal a készülékben. Alkalmazása után az érintett területről eltávolíthatod az érzéketlen és összenyomott bőrt. A készülék kicsi és könnyű, így útközben is felhasználhatod. A rendszeres felhasználással lábad kívánatos és gyönyörű lesz.

A készülék egy ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű megfogást és a könnyű fehasználást. A henger felülete kopik, így most két különböző tekercset is csatoltunk a készülékhez, az egyik durva csiszolást a másik finom csiszolást tesz lehetővé. Tartalék hengereket a későbbiekben is megvásárolhat a gyártótól. A készülék két AA elemmel működik, a csomagolás tartalmát nem képezi. Kényeztesd magad egy ügyes segítővel, amely a szépséges és finom bőr eléréséért dolgozik a lábaidon!
Műszaki adatok:

A készülék üzemeltetése:
2x AA elem 1,5 V - nem tartozék
RPM:
30
Külalak:
Kicsi, könnyű, ergonómikus fogantyú
Hengerek:
1 durvacsiszolás garantáló henger
1x kíméletes bánásmódot kínáló henger

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma 2

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek AA (ceruzaelem)

Sebességek száma

Sebességfokozat 1
Kód:  SILPC003
Termékszám:  SIL-MICPEDI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15