Oldal frissítése

Silk'n Micro Nail Köröm polírozó

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silk'n Micro Nail Köröm polírozó

A Silk'n Micro Nail gyorsan és gyengéden ápolja körmeid. A készüléket gél, akril és műköröm polírozására tervezték. Néhány másodperc alatt körmeid fényesek lesznek, és az eredmény akár 2 hétig is látható marad. A polírozó elemmel működik. Ápold körmeid az otthonod kényelmében!

Fényesre polírozott körmök néhány perc alatt. A készülék könnyen kezelhető és két görgőt tartalmaz. Az egyik a csiszoláshoz, a másik a köröm polírozásához lett tervezve. A görgők miután elkoptak, cserélhetők és újra megvásárolhatók. A szép körmök minden modern nő ápoltságának fontos részét képezik. Egyszerű használat, ápolt, csillogó körmök!
Műszaki adatok:
A csomag tartalma:
1 mikro polírozó henger
1 mikro csiszoló henger
2x AA elem

Tervezés:
gél köröm
akril körmök
műköröm
Áramellátás:
2x AA elem
 

Paraméterek

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  SILPC009
Termékszám:  SIL-MICRONAIL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20