Oldal frissítése

Silk'n cserehengerek a Silk'n Micro Nail készülékhez

Kiegészítők a termékhez

Silk'n cserehengerek a Silk'n Micro Nail készülékhez

A Silk'n Micro Nail körömreszelőd a gyakori használat eredményeképpen már nem olyan, mint új korában? Akkor mi sem könnyebb, vegyél hozzá új tartozékokat. Mint a világon mindennek, a Silk'n Micro készüléknek is véges az élettartama. Nem csoda tehát, hogy hosszabb használat után már nem olyan jól működik, mint amikor megvetted. A készüléket akkor sem kell eldobnod. Vegyél hozzá ú,j eredeti tartozékokat, és cseréld le a régieket!

A csomagban két görgős és két polirozó hengert találsz. A tartozékok eredetiek, gyártójuk megegyezik a készülék gyártójával. Ezért nem kell a meghibásodásuk miatt aggódnod.

Kód:  SILACC05
Termékszám:  SIL-CART-MICRONAIL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15