Oldal frissítése

Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás)

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás)



Silan Supreme - dlouhotrvající vůně

Kényeztesse magát

A Silan Supreme Glamour öblítő varázslatos illatot kölcsönöz ruháinak a szicíliai narancs és a bergamott finom aromájával. Öltse magára az elegáns francia parfümök illatát, amely friss és ízléses megjelenést nyújt ruháinak, és ezáltal Önnek egyaránt.


Egy termék számos előnye

A Silan öblítő biztosítja ruhái ellenállhatatlan lágyságát, és megóvja őket a statikus elektromosságtól is. Krémes összetétele gondoskodik a szövetekben található minden egyes szálról, így ruhái mosás után szinte teljesen megújulnak, puhává, és illatossá válnak.

Benefity aviváže Silan Supreme

Dávkování Silan Supreme

Egyszerű adagolás

Használat előtt az öblítőt nem kell hígítani. Mérje ki a megfelelő mennyiséget a műanyag kupakkal, majd öntse az öblítőtartályba. 15 ml elegendő a kézi öblítéshez. 


Hosszú élettartam

A termék egy költséghatékony, 1200 ml-es kiadásban vásárolható meg. Ez a mennyiség igen hosszú ideig elegendő lesz, így kevesebb alkalommal kell öblítőt vásárolnia.

Silan Supreme Glamour 1200 ml

M

A minta flakon mérete 1200 ml



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Luxus
Illat típusa Gyümölcsös
Kód:  AVI084
Termékszám:  9000101038262

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20