Oldal frissítése

SHISEIDO Treatment Softener Enriched Lotion 150 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
15 690 Ft

SHISEIDO Treatment Softener Enriched Lotion 150 ml

A japán SHISEIDO márka Treatment Softener Enriched Lotion arclemosója mindazok számára készült, akik szeretnék ápolni a bőrüket. Az arclemosót normál, száraz vagy nagyon száraz bőrre ajánljuk. Simává teszi, erősíti, hidratálja a bőrt, és azonnal biztosítja számára a szükséges nedvességet. Az arc teltebb lesz, és tökéletesen felkészült más kozmetikai termékek alkalmazására. A SHISEIDO arclemosó varázsmogyoró kivonatot, Kirishima ásványi forrásvizet, Lempuyang kivonatot, Yuzu mag kivonatot és ligetszépeolajat tartalmaz. Az InternalPowerResist technológia megvédi a bőrt a külső szennyeződésektől, az ImuCalm Compound pedig erősíti a bőrgátat. Gondoskodj bőrödről a kiváló minőségű japán SHISEIDO márka termékeivel.

A SHISEIDO Treatment Softener Enriched Lotion arcápoló emulzió legfontosabb jellemzői

  • SHISEIDO Treatment Softener Enriched Lotion arclemosó normál és nagyon száraz bőrre ajánlott
  • Simává teszi, erősíti és hidratálja a bőrt
  • Használatát követően az arc készen áll más termékek alkalmazására
  • Az InternalPowerResist technológia megvédi a bőrt a külső szennyeződésektől
  • Az ImuCalm Compound erősíti a bőrgátat
  • Minőségi garancia a japán SHISEIDO márkától

Összetétel

VÍZ (AQUA/EAU), DIPROPYLENE GLYCOL, GLICERIN, DIGLICERIN, PEG-6, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, PEG/PPG-17/4 DIMETIL-ÉTER, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, PHENOXYETHANOL, POLIGLICERIN-2-DIIZOSZTEARÁT, IZODECIL-NEOPENTANOÁT, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, VÍZ (AQUA), SODIUM CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM), ALCOHOL, ERYTHRITOL, PEG/PPG-14/7 DIMETIL-ÉTER, TREMELLA FUCIFORMIS POLISZACHARID, KÁLIUM-KOKOIL-GLUTAMÁT, CITRIC ACID, LINALOOL, SAPINDUS MUKOROSSI HÉJKIVONAT, SODIUM METABISULFITE, CITRONELLOL, GERANIOL, MAGNÉZIUM-KLORID, OENA BIENNIS (ESTI KANKALIN) OLAJ, CALCIUM CHLORIDE, SERINE, HAMAMELIS VIRGINIANA (BOSZORKÁNYMOGYORÓ) LEVÉLKIVONAT, TOKOFEROL, ZINGIBER AROMATICUS KIVONAT, NÁTRIUM-ACETILÁLT HIALURONÁT, CITRUS JUNOS MAG KIVONAT

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló
Kód:  KSPL4078
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  768614145325

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10