Oldal frissítése

SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 230

5 1 értékelés
14 490 Ft

SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 230

Olyan tökéletes bőrre vágysz, amit egy porcelánbaba is megirigyelne? Akkor próbáld ki a teljesen egyedülálló SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation alapozót. Hihetetlenül könnyű a textúrája, amely beleolvad a bőrbe és nem kelt maszk hatást. Könnyen felvihető és könnyen rétegezhető, így egyszerűen elérheted a többrétegű fedést. Az ActiveForce technológiának köszönhetően az alapozó 24 órán át tökéletes marad, miközben ellenáll a nedvességnek, a szélnek és a kopásnak. A SHISEIDO kellemes meglepetéssel szolgál még az érzékeny bőrűfelhasználóknak is, mivel nem tartalmaz olajokat vagy felesleges illatanyagokat. Érett vagy pattanásos bőrre is alkalmas. Az alapozó nem ül bele a pórusokba, a ráncokba, és nem emeli ki a bőrhibákat sem. Továbbá a bőröd örömmel fogadja majd, hogy a SHISEIDO alapozó véd az UV sugárzástól, valamint intenzíven hidratál és táplál.

A SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 230 alapozó legfőbb jellemzői

  • Folyékony alapozó a tökéletes bőrért
  • 24 órán át tökéletesen tart
  • SPF 30-as védelem
  • A SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation alapozó rétegezhető
  • Alkalmas az érzékeny bőrre
  • Parfüm- és olajmentes
  • Nem tömíti el a pórusokat és nem hangsúlyozza ki a ráncokat
  • A SHISEIDO alapozó rétegezhető
  • Hidratáló és tápláló tulajdonságokkal bír
  • Kopás- és nedvességálló

Hatóanyagok:

  • ActiveForce technológia - az alapozó még izzadás, túlzott faggyútermelés és az arc mozgása közben is hibátlanul tart.
  • Reszponzív érzékelők - az alapozót a bőr állapotához, tónusához és textúrájához igazítja a lehető legjobb megjelenés és a gyönyörűen ragyogó bőr érdekében.
  • Védő polimer tapadásgátló tulajdonságokkal - segít megvédeni a bőrt a szennyeződésektől.
  • Vad kakukkfű kivonat - fokozza az antioxidánsok hatását

Használat:
Használat előtt rázd fel. Alkalmazd a reggeli bőrápolási rutin után. A flakon kinyitásához csavard el a pumpát, nyomd le és gyengéden kend fel a kívánt mennyiségű alapozót az arc közepétől kifelé haladva. Ha nagyobb fedést szeretnél elérni, több réteget is felvihetsz belőle.


Összetétel

DIMETHICONE, VÍZ (AQUA/EAU), VASOXIDOK (CI 77492), GLICERIN, TRIFLUOROPROPIL-DIMETIL/TRIMETIL-SZILOXISZILIKÁT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, VASOXIDOK (CI 77491), TITÁN-DIOXID (CI 77891), FENILTRIMETIKON, PEG-10 DIMETIKON, BUTYLENE GLYCOL, DIMETIKON-KERESZTPOLIMER, IRON OXIDES (CI 77499), BISZ-BUTILDIMETIKON POLIGLICERIN-3, MICA, TITÁN-DIOXID (NANO), ISOPROPYL MYRISTATE, SZORBITÁN-SZESZKVIZOSZTEARÁT, CIKLOPENTASZILOXÁN, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HEKTORIT, POLISZILIKON-2, POLIMETILSZILSZESZKIOXÁN, DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER, TRIMETIL-SZILOXISZILIL-KARBAMOIL-PULLULÁN, ALUMÍNIUM-HIDROXID, STEARIC ACID, LÍTIUM-MAGNÉZIUM-NÁTRIUM-SZILIKÁT, PEG/PPG-19/19 DIMETIKON, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, NACRE POWDER, MAGNÉZIUM-ALUMINOMETASZILIKÁT, POLIKVATERNIUM-51, BHT, THYMUS SERPYLLUM KIVONAT, SILICA, TOKOFEROL, NÁTRIUM-ACETILÁLT HIALURONÁT.

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Simító, Vízálló, Nem tömíti el a pórusokat, SPF védőfaktor
Hatás Egységes bőrszín, Hidratáló

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO5533
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  730852160804

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10