Oldal frissítése

SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 220

5 1 értékelés
16 890 Ft

SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 220

Olyan tökéletes bőrre vágysz, amit egy porcelánbaba is megirigyelne? Akkor próbáld ki a teljesen egyedülálló SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation alapozót. Hihetetlenül könnyű a textúrája, amely beleolvad a bőrbe és nem kelt maszk hatást. Könnyen felvihető és könnyen rétegezhető, így egyszerűen elérheted a többrétegű fedést. Az ActiveForce technológiának köszönhetően az alapozó 24 órán át tökéletes marad, miközben ellenáll a nedvességnek, a szélnek és a kopásnak. A SHISEIDO kellemes meglepetéssel szolgál még az érzékeny bőrűfelhasználóknak is, mivel nem tartalmaz olajokat vagy felesleges illatanyagokat. Érett vagy pattanásos bőrre is alkalmas. Az alapozó nem ül bele a pórusokba, a ráncokba, és nem emeli ki a bőrhibákat sem. Továbbá a bőröd örömmel fogadja majd, hogy a SHISEIDO alapozó véd az UV sugárzástól, valamint intenzíven hidratál és táplál.

A SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation 220 alapozó legfőbb jellemzői

  • Folyékony alapozó a tökéletes bőrért
  • 24 órán át tökéletesen tart
  • SPF 30-as védelem
  • A SHISEIDO Synchro Skin Self Refreshing Foundation alapozó rétegezhető
  • Alkalmas az érzékeny bőrre
  • Parfüm- és olajmentes
  • Nem tömíti el a pórusokat és nem hangsúlyozza ki a ráncokat
  • A SHISEIDO alapozó rétegezhető
  • Hidratáló és tápláló tulajdonságokkal bír
  • Kopás- és nedvességálló

Hatóanyagok:

  • ActiveForce technológia - az alapozó még izzadás, túlzott faggyútermelés és az arc mozgása közben is hibátlanul tart.
  • Reszponzív érzékelők - az alapozót a bőr állapotához, tónusához és textúrájához igazítja a lehető legjobb megjelenés és a gyönyörűen ragyogó bőr érdekében.
  • Védő polimer tapadásgátló tulajdonságokkal - segít megvédeni a bőrt a szennyeződésektől.
  • Vad kakukkfű kivonat - fokozza az antioxidánsok hatását

Használat:
Használat előtt rázd fel. Alkalmazd a reggeli bőrápolási rutin után. A flakon kinyitásához csavard el a pumpát, nyomd le és gyengéden kend fel a kívánt mennyiségű alapozót az arc közepétől kifelé haladva. Ha nagyobb fedést szeretnél elérni, több réteget is felvihetsz belőle.


Összetétel

DIMETHICONE, VÍZ (AQUA/EAU), VASOXIDOK (CI 77492), GLICERIN, TRIFLUOROPROPIL-DIMETIL/TRIMETIL-SZILOXISZILIKÁT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, VASOXIDOK (CI 77491), TITÁN-DIOXID (CI 77891), FENILTRIMETIKON, PEG-10 DIMETIKON, BUTYLENE GLYCOL, DIMETIKON-KERESZTPOLIMER, IRON OXIDES (CI 77499), BISZ-BUTILDIMETIKON POLIGLICERIN-3, MICA, TITÁN-DIOXID (NANO), ISOPROPYL MYRISTATE, SZORBITÁN-SZESZKVIZOSZTEARÁT, CIKLOPENTASZILOXÁN, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HEKTORIT, POLISZILIKON-2, POLIMETILSZILSZESZKIOXÁN, DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER, TRIMETIL-SZILOXISZILIL-KARBAMOIL-PULLULÁN, ALUMÍNIUM-HIDROXID, STEARIC ACID, LÍTIUM-MAGNÉZIUM-NÁTRIUM-SZILIKÁT, PEG/PPG-19/19 DIMETIKON, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, NACRE POWDER, MAGNÉZIUM-ALUMINOMETASZILIKÁT, POLIKVATERNIUM-51, BHT, THYMUS SERPYLLUM KIVONAT, SILICA, TOKOFEROL, NÁTRIUM-ACETILÁLT HIALURONÁT.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Simító, Vízálló, Nem tömíti el a pórusokat, SPF védőfaktor
Hatás Egységes bőrszín, Hidratáló

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Árnyalat

Árnyalat Light

Tulajdonságok

Specifikáció Dekor kozmetikum
Kód:  DEKO5532
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  730852160798

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15