Oldal frissítése

SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g

 

A SHISEIDO áttetsző könnyed porpúdere egy transzparens púder, amely minden bőrszínhez és alapozóárnyalathoz illeszkedik. Ez a speciális púderfajta elnyeli a bőr felszínére kiülő faggyútöbblet és kifogástalan megjelenést biztosít egész nap.

A por selymessé teszi, egységesíti és puhává teszi a bőrt, amely használátavál bársonyosan puha megjelenést kap. Speciális összetételének köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, így minden bőrtípusra felvihető. Ez a könnyed textúrájú púder tökéletesen puhává teszi a bőrt. Fedezze fel a szépséget az egyszerűen felvihető Shiseido könnyed púderével, amely bársolyosan sima bőrrel ajándékozza meg!
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Önmagában és ecsettel is felvihető!
Kiszerelés:
18 g

Összetétel:

Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl, Cocoyl Taurate, Lactamide MEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, PEG-150 Pentaerythrityl, Tetrastearate, Fragrance, Polyfluoroesther, Laureth-23, PEG-6 Caprylic / Capric Glyceride , Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Wheat Protein, Behenyl Alcohol, Polyquaternium-47, Laureth-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Kód:  KSDE0392
Termékszám:  730852500778

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05