Oldal frissítése

SHISEIDO Refreshing Cleansing Water 180 ml

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -5 %
10 190 Ft 10 690 Ft

SHISEIDO Refreshing Cleansing Water 180 ml

A SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arctisztító készítmény segít megőrizni a gyönyörűen tiszta és makulátlan bőrt. Tökéletes egyensúlyban tartja arcbőrödet. Megbízhatóan távolítja el az összes szennyeződést és a sminket,hagyja, hogy levegőzzön a bőr és tisztán tartja a pórusokat. A tökéletlenségnek esélye sem lesz. Kényeztesd magad felfrissült és hidratált bőrrel a SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arctisztítóval.

A SHISEIDO Refreshing Cleansing Water arclemosó legfontosabb jellemzői

  • A SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arclemosó tisztává és makulátlanná varázsolja a bőrt
  • Természetes egyensúlyt ad a bőrnek
  • Eltávolít minden szennyeződést, beleértve a sminket is
  • Hagyja, hogy a pórusok levegőhöz jussanak
  • A SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arclemosó tisztít és hidratál
  • Olajmentes összetétel
  • Minden bőrtípusra alkalmas

Friss bőr a SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arclemosóval

Egy fárasztó nap után a SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arctisztító eltávolítja a szennyeződéseket, a bőrre tapadt zsíros foltokat, illetve a sminket. Ezenkívül hidratálja a bőrt. Megszünteti a szárazság és a bőrfeszülés érzését. A SHISEIDO Refreshing Cleansing Water frissítő arclemosó olajmentes formulával büszkélkedhet, amelymegakadályozza a bőr zsíros megjelenését, és helyreállítja annak természetes egyensúlyát. Az eredmény tiszta és friss arcbőr.

Hogyan kell használni:< Nyomd meg a pumpás flakon tetejét háromszor, hogy a vattakorongot átitassa a folyadék, majd óvatosan töröld át az arcodat.

Összetétel

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Eysenhardtia Polystachya (Palo Azul) fakivonat, Poloxamer 184, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Betaine, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Sodium Citrate, Citric Acid, Dimorfolinopiridazinon, Nátrium-hexametafoszfát, Bazsarózsa gyökér kivonat, Rozmaring kivonat, Phenoxyethanol, Methylparaben, Benzoic Acid, Illat


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
Kód:  KSPL4311
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  729238141681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15