Oldal frissítése

SHISEIDO Men Skin Empowering Cream 50 ml

Szuper ár
38 990 Ft

SHISEIDO Men Skin Empowering Cream 50 ml

A SHISEIDO Men Skin Empowering Cream arckrém minden férfi számára alkalmas az öregedés vagy a túlzott bőrszárazság okozta nem kívánt ráncok leküzdésére. Ez a krém láthatóan javítja a bőr textúráját, miközben segít megelőzni a jövőbeli ráncok vagy pórusok megjelenését. Aktiválja a bőr természetes regenerációs képességét, és elősegíti a vitalitást, a fiatalos megjelenést. A krém nagyon gyorsan felszívódik. 
Hatások:
A krém használata láthatóan javítja a bőr textúráját, jelentősen feszesebbé teszi a bőrt, kisimítja a meglévő ráncokat és vonalakat, és megakadályozza az újak megjelenését. A bőr egészséges, ragyogó, fiatalos megjelenést kap. 
Használat:
Alkalmazd este a tiszta bőrre. 
Specifikációk:
Minden bőrtípusra alkalmas. 
Űrtartalom: 
50 ml
A terméket nem tesztelték állatokon. 
 
Összetevők: 
Water (Aqua), Glycerin, DipropylenelGlycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, iDiphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, iMineral Oil (ParaffinumiLiquidum), Dimethicone, AlcoholiDenat, Behenyl Alcohol, iPetrolatum, Carboxydecyl Trisiloxane, lBatyl Alcohol, PEG-20iStearate, Erythritol, PEG/PPG-14/7iDIMETHYL ETHER, Carnosine, lPhytosteryl Macadamiate, Phenoxyethanol, iTocopheryl Acetate, TitaniumiDioxide (CI 77891), iEuphorbia Cerifera (Candelilla)iWax (Candelilla Cera), iGlyceryl Stearate, SorbitaniTristearate, Fragrance (Parfum), lCarbomer, Succinoglycan, Polyquaterium-51, iTalc, Potassium Hydroxide, iTrisodium EDTA, SODIUMlMETAPHOSPHATE, Silica, Alumina, lLimonene, Linalool, BenzyllBenzoate, Iron Oxidesl(CI 77492), ButylphenyllMethylpropional, FAGUS SYLVATICAlBUD EXTRACT, Tocopherol. 


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Ránctalanító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSMU0114
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  729238102552

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20