Oldal frissítése

SHISEIDO Men Hidratáló emulzió 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SHISEIDO Men Hidratáló emulzió 100 ml

A SHISEIDO márka a férfiakra is gondol! A SHISEIDO Men Moisture Emulsion egy könnyű hidratáló emulzió, amely segít feszesíteni a bőrt és védi a kiszáradástól. A SHISEIDO Men Moisture Emulsion megnyugtatja a bőrt, amelyet például a borotválkozás irritált. Leküzdi a bőrpírt, az égő érzést vagy a bőrfeszülést. Ez ugyanakkor megfelelő segítője azoknak, akik száraz bőrben szenvednek, bőrpikkelyekkel. Formulájának köszönhetően minimalizálja a ráncok és finom vonalak megjelenését. A bőr vitalitását és táplálását a SHISEIDO védelmi komplexnek köszönheti. A SHISEIDO Men Moisture Emulsion használata után bőre hidratált, sima és friss lesz.

A SHISEIDO Men Moisture Emulsion fő jellemzői

  • Könnyű hidratáló emulzió SHISEIDO feszesíti a bőrt
  • Védi a bőrt a kiszáradástól
  • SHISEIDO Men Hidratáló emulzió a következőkkelmegnyugtatja a borotválkozás által irritált bőrtm
  • Elkerüli a bőr kipirosodását, égését vagy feszülését
  • A Men Moisture Emulsion minimalizálja a bőr finom vonalait.
  • Használat után a bőr sima, táplált és hidratált lesz.

Alkalmazás:
Vigye fel a SHISEIDO Men Moisture Emulsiont a tiszta bőrre. A krém tisztítás vagy borotválkozás után használható. Nyomja meg kétszer a pumpát, és egyenletesen vigye fel a krémet az arcra.

Összetétel

VÍZ (AQUA), ALCOHOL DENAT., GLICERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPILÉN-GLIKOL, FENILTRIMETIKON, XYLITOL, DIETILHEXIL-SZUKCINÁT, DIMETHICONE, ERYTHRITOL, PEG/PPG-14/7 DIMETIL-ÉTER, SILICA, BEHENIL-ALKOHOL, CARBOMER, BATYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, AMINOMETIL-PROPANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLIKVATERNIUM-51, DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT, TRINÁTRIUM-EDTA, ILLAT (PARFÜM), PHENOXYETHANOL, THIOTAURINE, ALCOHOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BETULA ALBA KÉREG KIVONAT.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék
Kód:  KSPL3331
Termékszám:  729238100510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15