Oldal frissítése

SHISEIDO Men Cleansing Foam 125 ml

5 2 értékelés

SHISEIDO Men Cleansing Foam 125 ml

A Shiseido Men Cleansing Foam egy hatékony arctisztító hab férfiak számára, amely a mindennapi használatra alkalmas. Eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, emellett pedig meggátolja a további faggyúképződést, valamint optimálisan hidratálja és táplálja a bőrt. A termék használatával a bőröd friss lesz, bőrfeszülés és bőrszárazság érzése nélkül. 
Alkalmazás:
Használd a habot naponta egyszer. Vidd fel a terméket a nedves bőrödre, masszírozd át, hagyd hatni egy ideig, majd öblítsd le. Ezután kezeld a bőrt arckrémmel.
Hatások:
A termék használatával a bőr megszabadul a szennyeződésektől, a felesleges faggyútól és az elhalt hámsejtektől. A bőr friss, hidratált és táplált lesz.
Specifikációk:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Tartalom: 125 ml
Összetétel:

Water, Glycerin, Potassium Myristate, Potassium Stearate, Peg-6, Peg-32, Potassium Laurate, Sorbitol, Polyethylene, Myristic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glyceryl Stearate Se, Peg-60 Glyceryl Isostearate, Stearic Acid, Beeswax, Polyquaternium-6, Dipotassium Glycyrrhizate, Sophora Angustifolia Root Extract, Lauric Acid, Trisodium Edta, Alanine, Butylene Glycol, Fragrance.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Kód:  KSMU0116
Termékszám:  729238100497

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15