Oldal frissítése

Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shiseido Ibuki arctisztító hab 125 ml

A Shiseido Ibuki arctisztító hab egy kozmetikai termék a vegyes és zsíros bőr tisztítására. A hab eltávolítja a zsírsavakat, a szennyeződéseket és a káros felesleges faggyút a bőrről. A zsírsavak mélyen a pórusokban telepednek meg és elősegítik az akne kialakulásának lehetőségét. A gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztító hab eltávolítja a zsírsavakat a pórusok mélyéről, tehát megakadályozza az akné kialakulását.

Az akne az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség, és a leggyakoribb bőrbetegség serdülőkorban. Az akne minden személy életében legalább egy alkalommal problémát okoz, kimondottan nagy ijedelemre ad okot nemre való tekintet nélkül a tinédzserek körében is. Az akne a begyulladt pórusokból alakul ki, a pórusok eltömődésének következményeként. A faggyúmirigyek váladékának feltorlódásából  mély gyulladás alakul ki, az akne után pedig akár hegek is maradhatnak a bőrön. Az akne leggyakrabban az arc, a váll, a felső mellkas és a hát területire jellemző. 

A tisztító hab biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát, ezen felül a TMG hámlasztó összetevője élénkíti és erősíti a bőr felszínét. A termék nem tartalmaz parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, ezért képes a bőrt gyengéden kezelni és tisztítani annak igénybevétele nélkül. Rendszeres használatával a bőre sima, tökéletesen hidratált és élénk lesz. Kényeztesse bőrét a tökéletesen tiszta és csodálatos felüdüléssel megterhelés nélkül!
Bőrtípus:
Kombinált és zsíros bőrre.
Alkalmazás:
Masszírozzon be egy kisebb mennyiséget a bőrbe amíg nem habzik jól, majd alaposan öblítse le.
Kiszerelés:
125 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL1352
Termékszám:  752185111087

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15