Oldal frissítése

SHISEIDO Eye Microliner Ink 01

7 390 Ft

SHISEIDO Eye Microliner Ink 01

A SHISEIDO Eye Microliner Ink szemceruzának köszönhetően többé már nem kell értékes időt és türelmet pazarolnod reggelente, hiszen gyorsan és egyszerűen húzhatsz vele tökéletes vonalat. A különleges anyag a bőrrel érintkezve megváltozik a termoszenzoros technológiának hála, így könnyen elkészíthető a kifogástalan smink, amely akár 24 órán át is kitart. A ceruza víz- és kopásálló. Minden bizonnyal örömmel fogadod a ceruza intenzív színét és a praktikus csavaros mechanizmust, amelynek köszönhetően a ceruza nem igényel hegyezést. A SHISEIDO szemceruza mindenbőrtípusra alkalmas.

A SHISEIDO Eye Microliner Ink 01 szemceruza legfőbb jellemzői

  • Szemceruza a tökéletes vonal gyors és egyszerű megalkotásához
  • A SHISEIDO Eye Microliner Ink szemceruza tartóssága akár 24 óra
  • Víz- és kopásálló
  • Intenzíven pigmentált
  • A termoszenzoros technológia tartósabbá teszi a vonalat
  • Csavaros mechanizmus
  • A SHISEIDO szemceruza minden bőrtípusra alkalmas

Szín:
fekete

Használat:
Húzz egy vonalat gyengéden a felső vagy alsó szemhéjra a szem belső sarkától a külső sarka felé haladva.


Összetétel

IRON OXIDES (CI 77499), METILTRIMETIKON, TRIMETIL-SZILOXISZILIKÁT, AKRILÁTOK/SZTEARIL-AKRILÁT/DIMETIKON-METAKRILÁT KOPOLIMER, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) VIASZ (CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA), ULTRAMARINOK (CI 77007), DIMETHICONE, METIL-METAKRILÁT KERESZTPOLIMER, HYDROGENATED LECITHIN, SILICA, TOKOFEROL, MICA, BHT.

Paraméterek

Típus

Típus Ceruza
Kód:  DEKO5525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  729238147331

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15