Oldal frissítése

SHISEIDO Controlled Chaos Mascara Ink Set 17,5 ml

5 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SHISEIDO Controlled Chaos Mascara Ink Set 17,5 ml

Ez a kozmetikai szett az egyik legrégebbi kozmetikai cég, a SHISEIDO márka alaptermékeit tartalmazza a dekorkozmetikumok és parfümök soraiból. A készletben találsz egy Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirált, amely természetes megjelenést garantál csomósodás és ragadós pillák nélkül, több réteg felvitele esetén is. A hidratáló csillogó Gel Gloss szájfény nemcsak tökéletes, csillogó megjelenést kölcsönöz az ajkaknak, de mindenekelőtt nem ragad, kellemes érzést hagy maga után és hidratál. A Ginza mini parfüm a virágos és fás illatokat ötvöző, magával ragadó aromájával gazdagítja az általános vizuális megjelenést. A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk ajándékcsomaggal minden nőnek örömet szerezhetsz. 

A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet alaptermékeket tartalmaz a dekorkozmetikumok és parfümök sorából
  • A Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál biztosítja a természetes megjelenést csomósodás és ragacsos szempillák nélkül
  • A Glitter Gel Gloss tökéletes csillogó megjelenést, kellemes érzést és hidratálást biztosít az ajkaknak
  • A Ginza Mini Parfüm virágos-fás, harmonikus illattal gazdagítja az általános vizuális megjelenést
  • A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk ajándékkészlettel minden nőnek örömet szerezhetsz

SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál

Ha rendkívüli mértékben szeretnéd növelni szempilláid volumenét, próbáld ki a SHISEIDO szempillaspirálját. Egy laboratóriumi vizsgálat szerint a Controlled Chaos MascaraInk akár 250%-kal növeli a szempillák tömegét, továbbá akár 47%-kal képes meghosszabbítani őket. Az eredmény merész és eltéveszthetetlen tekintet. A szempillaspirál keféjének rugalmas sörtéi biztosítják a pontos felvitelt. A szálak  megőrzik alakjukat és integritásukat, amíg használod a terméket. A SHISEIDO Controlled Chaos csomósodás és a pillák összeragadása nélkül rétegezhető. Ez a szempillaspirál nem maszatolódik el, akár 24 órán keresztül tartósan göndöríti a szempillákat, anélkül, hogy megtörnének. Könnyű formulájának köszönhetően a SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk nem nehezíti el feleslegesen a szempillákat, és természetes megjelenést kölcsönöz.

A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál főbb jellemzői

  • A SHISEIDO szempillaspirállal rendkívüli mértékben növelheted szempilláid volumenét
  • A SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk 250%-kal képes fokozni a szempillák tömegét és 47%-kal a hosszukat
  • A kefe sörtéi biztosítják a tökéletes felvitelt, ezenkívül a szempillaspirál élettartama alatt megőrzik formájukat és integritásukat
  • A szempillaspirál rétegezhető, nem csomósodik és nem ragasztja össze a szempillákat
  • Nem maszatolódik el, és akár 24 órán át is tartósan göndöríti a szempillákat
  • Nem nehezíti el feleslegesen a szempillákat, és fenntartja a természetes megjelenést

Használat: 
A műveletet az alsó szempilláknál indítsd, a kefe lapos oldalával vidd fel a festéket gyökerektől a végekig haladva, oldalirányú mozdulatokkal. Ezután fordítsd meg a kefét, az ívelt oldalával válaszd szét a szempillákat és adj nekik volument.

SHISEIDO Shimmer Gel Gloss hidratáló csillogó szájfény 

Már régóta tudjuk, hogy nem csak a szemre kell koncentrálni a tökéletes smink megalkotásához. A makulátlan megjelenés elérése érdekében használd a hidratáló SHISEIDO Shimmer GelGloss szájfényt. Az ajakfény kettős gélrendszerből áll, amely magas fényt biztosít, ugyanakkor kényelmes érzést nyújt az ajkakon. A fényvisszaverő gyöngyök és az olaj visszatükrözik a fényt, így a végső megjelenés csillogó hatást kelt. A shea vajnak köszönhetően a SHISEIDO Shimmer GelGloss akár 64%-kal hidratáltabbá teszi az ajkakat, mintha nem kezelted volna őket. Ez a hidratáltság akár 12 órán keresztül is fennmarad. Lágy textúrájának köszönhetően a SHISEIDO Shimmer Gel Gloss nem hagy kellemetlen, ragacsos érzést maga után. 

A hidratáló SHISEIDO Shimmer Gel Gloss fő jellemzői

  • A SHISEIDO Shimmer GelGloss tökéletes megjelenést biztosít az ajkak számára
  • A csillogó szájfény magas fényt és kellemes érzést biztosít az ajkakon
  • A termékben lévő fényvisszaverő gyöngyök és az olaj visszatükrözik a fényt és csillogó hatást keltenek
  • A shea vaj akár 64%-os hidratálást garantál az ajkaknak
  • A SHISEIDO Shimmer GelGloss akár 12 órán át hidratáltan tartja az ajkakat
  • A hidratáló csillogó szájfény nem hagy kellemetlen, ragacsos érzést maga után

Használat:
Alkalmazd festetlen ajkakra, vagy fokozd vele a rúzs fényét.

SHISEIDO Ginza EdP mini parfüm

Hangsúlyozd nőiességedet a SHISEIDO Ginza parfümmel. A parfüm a virágos illatot fás jegyekkel kombinálja a tökéletes egyensúly megteremtése érdekében. Akárcsak a parfüm viselője, az erőt és a finom nőiességet ötvözi. Először a gránátalma illatát érezni, egy csipetnyi rózsborssal fűszerezve. Az aroma ezután a magnóliavirág, a frézia és a japán orchidea illatával fejlődik tovább. A SHISEIDO Ginza EdP egyensúlyát a hinoki, a szantálfa és a pacsuli illata teszi teljessé. A SHISEIDO Ginza teljes illata az egyes összetevők harmonikus keveréke, amely hosszan tartó élményt nyújt. 

A SHISEIDO Ginza mini parfüm legfontosabb jellemzői

  • SHISEIDO parfümöt a nőiességed hangsúlyozására tervezték
  • A SHISEIDO Ginza virágos illatot kombinál fás jegyekkel
  • Az illat alapja gránátalma rózsaborssal fűszerezve
  • Az édes illatokat magnóliavirág, geránium és japán orchidea kíséri
  • A hinoki, a szantálfa és a pacsuli fás illatai ellensúlyozzák az édes illatokat
  • A SHISEIDO Ginza EdP az összetevők harmonikus kombinációját és hosszan tartó élményt nyújt

A SHISEIDO Controlled Chaos Mascaraink Set kozmetikai ajándékcsomag tartalma:
1× SHISEIDO Controlled Chaos MascaraInk szempillaspirál Black árnyalatban
1× SHISEIDO Shimmer GelGloss hidratáló csillogó szájfény 07-skin-ku red árnyalatban, 2 ml
1× SHISEIDO Ginza Eau de Parfum mini parfüm, 4 ml


Összetétel

Shiseido Controlled Chaos MascaraInk:
VÍZ (AQUA/EAU), SZINTETIKUS MÉHVIASZ, PARAFFIN, KRÓM-HIDROXID ZÖLD (CI 77289), PALMITINSAV, STEARIC ACID, KRÓM-OXID ZÖLDEK (CI 77288), BUTYLENE GLYCOL, AKÁCFA SZEJÁL GUMI, AMINOMETIL-PROPÁNDIOL, KÉK 1 TÓ (CI 42090), GLYCERYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VIASZ(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA), VASOXIDOK (CI 77499), VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLIGLICERIL-2 IZOSZTEARÁT/DIMER-DILINOLEÁT KOPOLIMER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, HIDROXIETILCELLULÓZ, VASOXIDOK (CI 77492), VAS-OXIDOK (CI 77491)

Hidratáló SHISEIDO Shimmer Gel Gloss:
HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, ETILÉN/PROPILÉN/STIRÉN KOPOLIMER, SZILÍCIUM-DIOXID-DIMETIL-SZILÁT, KALCIUM-NÁTRIUM-BOROSZILIKÁT, POLYETHYLENE, PHENOXYETHANOL, TITÁN-DIOXID (CI 77891), MIKROKRISTÁLYOS VIASZ (CERA MICROCRISTALLINA/CIRE MICROCRISTALLINE), BUTILÉN/ETILÉN/STIRÉN KOPOLIMER, MICA, POLIGLICERIL-2-TRISZOSZTEARÁT, SILICA, VASOXIDOK (CI 77491), VÖRÖS 6 (CI 15850), VÖRÖS 7 TÓ (CI 15850), BHT, TIN OXIDE, TOKOFEROL, [+/-(TARTALMAZHAT/PEUT CONTENIR)VAS-OXIDOKAT (CI 77499), SÁRGA 5 TÓ (CI 19140)

Mini parfüm SHISEIDO Ginza EdP:
ALKOHOL, ILLAT (PARFÜM), VÍZ (AQUA/EAU), BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, LINALOOL, BUTIL-METOXIDIBENZOIL-METÁN, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, COUMARIN, BHT, FAHÉJALKOHOL, FARNESOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, PIROS 4 (CI 14700), EXT. IBOLYA 2 (CI 60730), SÁRGA 5 (CI 19140)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Kód:  KSDS1369
Termékszám:  3598381107113

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10