Oldal frissítése

SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion 150 ml

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
15 990 Ft

SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion 150 ml

Durva és száraz bőrre próbáld ki a SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotiont. Gazdag textúrájú, valamint védekező mechanizmust rejt magában, amely puhítja a bőrt és enyhíti a száraz érzést. Beburkolja a bőrt, és növeli a külső hatásokkal szembeni ellenállóképességet. SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion fiatalosságot, frissességet, vitalitást és ellenállhatatlan puhaságot kölcsönöz az arcbőrnek. PHa beépíted a napi bőrápolási rutinodba, könnyen eltüntetheted az öregedés első jeleit.

A SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion legfontosabb jellemzői

  • A SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion megszünteti a durva és száraz bőrt.
  • A védelmi mechanizmus puhítja a bőrt és enyhíti a szárazságérzetet.
  • Fiatalosságot, frissességet, vitalitást és ellenállhatatlan puhaságot kölcsönöz.
  • SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion eltünteti az öregedés első jeleit
  • Természetes illóolajokat tartalmaz
  • Megfiatalítja és élettel telivé varázsolja a bőrt

A természetes olajok visszaadják a bőr fiatalságát

A SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion támogatja a bőr természetes rugalmasságát és megelőzi az öregedés első jeleinek megjelenését. Nagyobb regenerálódási képességet biztosít a bőrnek, és megakadályozza a bőr kiszáradását, valamint érdességét. Természetes illóolajokat tartalmaz,amelyek hasonlítanak a bőrben természetesen megtalálható zsírokra. Bőröd friss, fiatalos és élettel teli lesz.

Hogyan kell használni:Tegyél egy kis mennyiséget egy vattakorongra vagy az ujjbegyekre, és masszírozd be az arc és a nyak bőrébe. Használd minden reggel és/vagy este szükség szerint.

Összetétel

Víz, dipropilénglikol, glicerin, Sd Alcohol 40-B (Alcohol Denat. ), Peg-8, Peg/Ppg-17/4 dimetil-éter, Butylene Glycol, Trehalose, Phenoxyethanol, Peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, Hidrogénezett polidecén, Izosztearil-alkohol, Izosztearinsav, Carbomer, Betaine, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 dimetil-éter, Alkohol, Behenyl Alcohol, Illat, Poligliceril-2-diizosztearát, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Nátrium-metafoszfát, Potassium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Fitoszteril/Oktil-dodecil-lauroil-glutamát, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Lamium Album virágkivonat, Citrus Junos magkivonat, Tocopherol


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Tisztító
Kód:  KSPL4329
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4909978102203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05