Oldal frissítése

Set Brilanz Mop TORNADO felmosószett, zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Set Brilanz Mop TORNADO felmosószett, zöld

Ki mondja, hogy a takarítás nem lehet szórakoztató? Vedd meg ezt a kiváló minőségű terméket és dalolva fog menni a házimunka! A Brilanz Mop Tornado mindent megad, amire szüksége van a padló tisztításához. A 10 literes vödör forgó mechanizmussal van felszerelve, amely megkönnyíti a tisztítást és gyorsan szárítja a felmosófejet. A csomagban még két darab mikroszálas tartalékfejet is talál, hogy sokáig eltávolítsa a szennyeződéseket a padlóról. A kellemes zöld szín tovább növeli előnyeit, ez nem kétséges! Megszünteti a nehezkes takarítást, előnyben részesítve a sebességet, a kedvet a házimunkához és a hatékonyságot. 

A Brilanz Tornado zöld felmosószett jellemzői

  • Rotációs mechanizmus a könnyebb tisztításhoz
  • A Brilanz Tornado felmosófejei kiváló minőségű mikroszálas anyagból készültek
  • A centrifugális erő megszünteti a felesleges nedvességet
  • A Brilanz Tornado szett 2 tartalékfejet tartalmaz
  • A Tornado szett teste rozsdamentes acélból készült
  • 10 literes vödörrel

Ideális nedvesítés, ideális szárítás

A Brilanz Tornado felmosó forgó mechanizmusa biztosítja, hogy a fej mindig nedves legyen, ha szükséges. Nincs szükség a vödör fölötti csavargatásra, vagy manuális kicsavarásra. Egyszerűen helyezze a fejét a forgó kosárba, fogja meg erősen a felmosóbot fogantyúját, és lépjen rá a pedálra. A centrifugális erő felszabadítja a felesleges nedvességet, így nem kell aggódnia a túl nedves padló miatt. Időt, energiát és felesleges hátfájást takarít meg magának. A Brilanz Tornado szett olyan egyszerű és gyors, hogy akár még gyerekek vagy idősek is képesek könnyen kezelni. 

Paraméterek

Típus

Típus Rotációs felmosó
Kód:  BRIMO001
Termékszám:  A11549

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20