Oldal frissítése

SENCOR SVC 5500WH 3AAA

4,7 51 értékelés
Szuper ár
21 390 Ft

SENCOR SVC 5500WH 3AAA

Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

A SVC 5500WH porzsákos porszívó vagyok, 3AAA ECO Power minősítéssel

Sencor SVC 5500WH

Élvezd a tökéletesen tiszta padlót. Bemutatkozom, a SVC 5500WH porzsákos porszívó vagyok, a Sencor készített, hogy praktikus segítség legyek a háztartásokban. A kemény padló porszívózásában a legmagasabb energiahatékonysági osztály háromszorosával büszkélkedhetem, energiatakarékosan dolgozom és kifogástalan módon szűröm ki a port és az allergéneket. Emellett egy rendkívül megbízható, 700 W-os ECO motorral dolgozom, amely gondoskodik a kiváló szívóerőről és a hosszú élettartamról.

HEPA H13-as szűrő kiváló minőségű légszűréssel

Segítségemmel tisztább és egészségesebb levegőt élvezhetsz. A HEPA szűrő kiszűri a legkisebb por és allergén részecskéket (különösen a nyári hónapokban) és megbízhatóan szabadít meg az esetleges spóráktól, különféle szagoktól és a cigarettafüsttől. A HEPA szűrőt különösen az allergiás felhasználók, illetve a kisgyermekes szülők és az idősek értékelhetik igazán nagyra. Eredményes segítőtárs a pollen időszakban is.

Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó
Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

A Silence Technology technológiával nem lépem túl a 75 dB (A) értéket

A Silence Technology biztosítja a csendes működésemet. Hatékonyan porszívózom a padlót és a szőnyeget anélkül, hogy a zajszintem túllépné a 75 dB (A)-es értéket. Nem zavarom a szomszédokat, így bátran porszívózhatsz akár vasárnap is. A szívóerőt az alacsony szívóerőtől egészen a maximumig fokozatosan szabályozhatod. Segítségemmel leporszívózhatod a kényesebb anyagokat és a bútorokat is, könnyedén birkózom meg a mindennapos vagy a hirtelen keletkezett szennyeződésekkel. Dióhéjban, egy csendes porszívó vagyok nagy teljesítménnyel és hatékony szívóerővel.


Higiénikus porzsákot használok a működésemhez

A szintetikus anyagból készült porzsák is ugyanolyan szuper. Az enyém valóban ellenálló anyagból készült, amely tovább tart és sokkal jobb szűrést nyújt, mint a papír porzsákok. Továbbá nem szükséges aggódnod a porzsák cseréjekor keletkező por miatt sem. A LED fényjelzés tájékoztat, amint megtelt a porzsák.

Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó
Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

Csendesen haladok, könnyű a használatom

A puha kerekeimmel zökkenőmentesen közlekedek bármilyen felületen. Ezek a görgők gumiból készültek, így nem csúsznak, sőt, minden típusú padlóval kíméletesek. Óvatosan, karcolások nélkül közlekedem, ugyanakkor egyszerűen szállíthatsz is anélkül, hogy magad mögött kellene húznod. Röviden, kecsesen követlek bárhová is viszel.

Tisztításkor nagy, akár 201 m2-es területet fedek le

Nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy tisztítás közben gyakran váltogatod majd a konnektorokat. A tápkábelem elég hosszú ahhoz, hogy megbízhatóan lefedjek egy 201 m2-es területet. Minimális konnektorváltással megfelelő készülék vagyok egy nagyobb lakásban vagy házban is.

Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

Műszaki adatok

  • Erőteljes 700 W-os motor
  • Puha görgők a padló védelméhez és a halk mozgáshoz
  • 8 méteres működési tartomány (5 méteres tápkábel)
  • A kábel automatikus  feltekerése
  • Mosható bemeneti mikroszűrő
  • Megtelt porzsák kijelzése
Sencor | SVC 5500WH porzsákos porszívó

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kárpit

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Tartály

Űrtartalom 2 l

Méret & súly

Szélesség 26,8 cm
Magasság 22,8 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 3,75 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés, Megtelt tartály kijelzés, Puhított kerekek

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Kárpitozáshoz

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SENVS862
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SVC 5500WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15