Oldal frissítése

SEBASTIAN PROFESSIONAL Twisted Conditioner 250ml

7 990 Ft

SEBASTIAN PROFESSIONAL Twisted Conditioner 250ml

Szeretnéd, ha a hajad szép és egészséges lenne? A(z) 250 ml kapacitással bíró SEBASTIAN PROFESSIONAL hajbalzsam fantasztikus megoldás. Remek választás száraz, hullámos és göndör és rakoncátlan és töredező hajra. Ha tökéletesen hidratált hajat szeretnél, akkor ez a hajkondicionáló garantáltan tetszeni fog. Hajad ragyogóan fényes lesz. Tartalmának köszönhetően mélyen táplálja a hajszálakat. A kondicionálót használat után ki kell öblíteni.

A(z) SEBASTIAN PROFESSIONAL Twisted Conditioner 250ml hajkondicionáló fontosabb jellemzői

  • Használatával a hajad szép és egészséges lesz
  • A(z) SEBASTIAN PROFESSIONAL max. kapacitása: 250 ml
  • Remek választás száraz, hullámos és göndör és rakoncátlan és töredező hajra
  • Tökéletesen hidratált hajat eredményez
  • Fényes ragyogást kölcsönöz a hajnak
  • Gondoskodik a haj táplálásáról

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PALMITAMIDOPROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, GLICERIN, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, PANTHENOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, OCTOCRYLENE, PEG-90M, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BISZ(C13-15-ALKOXI)PG-AMODIMETIKON, DICAPRYLYL ETHER, LAURIL-ALKOHOL, POLYQUATERNIUM-10, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, C14-15 ALKOHOLOK, POLIKVATERNIUM-72, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, NÁTRIUM-NITRÁT, SILICA, CHONDRUS CRISPUS (KARRAGÉN) KIVONAT, PHENOXYETHANOL, KALCIUM-KARBONÁT, IZOTRIDECILALKOHOL, BHT, TOCOPHEROL

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL8101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005610426648

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10