Oldal frissítése

SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre 150 ml

SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre 150 ml

Add meg a szükséges hidratálást és táplálást száraz, törékeny és kémiailag kezelt hajad számára. A SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre hidratáló és regeneráló maszk intenzíven ápolja a hajat és újjáéleszti természetes szépségét. Megszünteti a száraz haj szomjúságát és feltölti a hajszálakat, hogy helyreállítsa azok egészséget, fiatalosságát és teljes volumenét. A SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre a hajat selymessé, fényessé és rugalmassá varázsolja. Festett hajra is alkalmas.

A SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre hajmaszk legfőbb jellemzői

  • A SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre biztosítja a haj számára a szükséges hidratálást és táplálást
  • Száraz, töredezett és kémiailag kezelt hajra ideális
  • Helyreállítja a haj egészségét, szépségét és fiatalos megjelenését
  • A SEBASTIAN PROFESSIONAL Hydre a hajat selymesen simává és fényessé varázsolja
  • A maszk alkalmazása után a haj kezelése sokkal könnyebb

Használata:
Vidd fel a mosott és törülközővel megszárított hajra, és masszírozd be teljes hosszán és a hajvégeken. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Panthenol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Oleyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, Methylparaben, PEG-2M, Propylparaben, EDTA, Polysorbate 60, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Silica, CI 19140/ Yellow 5, BHT, CI 17200/Red 33, CI 42090/Blue 1


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Típus

Típus Maszk
Kód:  KSVL3788
Termékszám:  8005610591162

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15