Oldal frissítése

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Shampoo 250 ml

5 2 értékelés

SEBASTIAN Hydre Moisturizing Shampoo 250 ml

A SEBASTIAN Hydre hidratáló sampon egy olyan sampon, amely a legamagasabb minőségű hajápolást nyújtja, és fodrászok, illetve hollywoodi csillagok használják. Ez az erősen tápláló sampon azoknak készült, akik számára fontos az egészséges haj, és úgy vélik,  a haj tükrözi az egyéniséget, ezért egy kiváló minőségű és innovatív terméket keresnek. Ez a sampon erőt, energiát, életerőt és fényt biztosít a sérült haj számára. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elegendő hidratálást biztosítanak a száraz hajnak. Védi a hajat a káros környezeti hatásoktól.
Használat:
Finoman masszírozd a nedves hajba. A sampon gazdag habot képez, amely lemossa a szennyeződéseket. Ezután alaposan öblítsd le a hajad.
Hajtípus:
A sampon kémiailag kezelt, száraz hajra alkalmas.
Kiszerelés:
250 ml

Összetétel:
Víz (Aqua / Eau), ammónium-laureth-szulfát, ammónium-lauril-szulfát, glikol-disztearát, dimetikon, cetil-alkohol, Cocamide MEA, illatanyag (Parfum), Polyquaternium-10, nátrium-citrát, DMDM hydatoin, nátrium-benzoát, dinátrium-EDTA, Linalool, PEG-7M, citromsav, tetranatrium-EDTA, butil-fenil-metil-propion, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, limonén, citronellol, nátrium-klorid, hidrolizált selyem, Simmondsia Chinensis (Jojoba) vetőolaj, Oryza Sativa (rízs) korpaolaj, propilénglikol, ammónium-xilolszulfonát, Astragalus Gummifer mézga


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL0523
Termékszám:  8005610593333

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20