Oldal frissítése

SEBAMED BABY habfürdő gyerekeknek, 200 ml

5 6 értékelés
2 490 Ft

SEBAMED BABY habfürdő gyerekeknek, 200 ml

Kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett habfürdő. Rendkívül kíméletes összetételével maximálisan bőrbarát, és fokozza a bőr ellenálló képességét. PH 5.5-ös kémhatása elősegíti a bőr természetes savköpenyének kialakulását.  

A termék nem tartalmaz színezékeket, szappant vagy lúgos összetevőket, ezáltal jótékony hatással van az immunrendszerre, a bőr hidratáltságára és tápláltságára. Cukorból kivont felületaktív komplexének köszönhetően rendkívül gyengéden tisztít, és védi a bőrt a kiszáradástól.  Gyógynövénykivonatokkal gazdagított összetételével megnyugtatja, hidratálja és védi az érzékeny bőrt az irritációtól és a gyulladástól. Természetes hidratáló összetevői megakadályozzák a bőr kiszáradását.

A habfürdővel olyan újszülöttek is fürdethetők, akik köldökcsonkja még nem gyógyult meg teljesen. Összetevői nem irritálják a nyálkahártyát, így nem kell felesleges könnyektől tartani. A habbal teli kádban való fürdetés pozitív hatással van a csecsemők és kisgyermekek érzékeire, valamint így a fürdés az esti rutin élvezetes részévé válik, így gyermeke könnyebben alszik el, és alvása mélyebb lesz.

Összetétel

Aqua, Laureth-6 Carboxylic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polysorbate 20, Laureth-2, Chamomilla recutita flower extract, Sodium Lactate, PEG-150 Distearate, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.

Paraméterek

Hatás

Hatás Nyugtató, Hidratáló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Baba, Gyerek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  DKO134
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4103040113924
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05