Oldal frissítése

SEA OF SPA Dead Sea Mineral Mud 600 g

4,3 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEA OF SPA Dead Sea Mineral Mud 600 g

A Sea Spa Mineral Mud egy luxus ásványi iszap a Holt-tengerből, amely speciálisan a sérült és nagyon érzékeny, pikkelysömörre, ekcémára és cellulitre hajlamos bőrre lett kifejlesztve. Ez a rendkívüli Holt-tengeri só megadja a bőr természetes hidratáltságát és tápláltságát, emellett regenerálja is: mélyen tisztít és eltávolítja az elhalt hámsejteket, így alkalmas a test és a lélek teljes kikapcsolódására. Általa a bőr puha, egészséges, ragyogó, szép, tökéletesen hidratált és táplált, sugárzóan friss és fiatal lesz.

Hatóanyagai:
Magnézium, kálium, kalcium és egyéb nyomelemek, melyek fontosak a bőr természetes megújulásának folyamatában, mélyen hidratálják és védik a bőrét a káros külső hatásoktól.

Alkalmazás:
Vigye fel a bőrre és hagyja száradni 15-20 percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

Hatások:
A használatával csökkenthető a pikkelysömör, atópiás ekcéma és cellulitisz előfordulása, emellett puha, sima, rugalmas és ragyogó bőrt eredményez az egész testen.

Specifikációk:
A termék alkalmas az érzékeny és a sérült bőrre.
Súly: 600 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tömeg

Tömeg 600 g (0,6 kg)

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Bőrnyugtató
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Tengeri

Terméktípus

Terméktípus Fürdősó
Kód:  KSS105
Termékszám:  7290010673100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15