Oldal frissítése

SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml

A 770 ml-es SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives hidratáló tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt és eltávolítja róla az összes szennyeződést. Táplálja, lágyítja és bársonyosan puhává, rugalmassá és flexibilissé teszi. Mindez megfelelő nedvességet biztosít a bőr számára és megvédi a kiszáradástól. Nyugtató fürdőzési élményt, kikapcsolódást és frissességet nyújt, valamint a tökéletes tisztaság érzetét idézi elő.A Holt-tengeri ásványokat és olíva olajat tartalmazó gazdag gélkészítmény segít fenntartani a bőr egészségét és természetes egyensúlyát. Finom aromája édes tónusokkal illatosítja illetve gyönyörűen ellazítja a testet. Kényeztesd bőröd fényűző ápolással, és élvezd a pihentető fürdőt a SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives gyengéd tusfürdőjével.
Aktív hatóanyagok:

  • a Holt-tengeri ásványok fokozzák a bőr megújuló folyamatát és megőrzik annak természetes pH-ját
  • az olíva olaj E-vitaminban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek elősegítik a sejtek megújulását, revitalizálják a bőrt, segítenek megőrizni természetes nedvességét és táplálást biztosítanak

Használata:
Vidd fel a bőrre tisztálkodás közben, körkörös mozdulatokkal habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Összetétel:
Water (Aqua), Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Cocamide DEA, Glycerin, Fragrance (Parfum), Dead Sea minerals (Maris Sal), Olive (Olea Europaea Fruit) Oil,2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Citric acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Blue 1 (CI 42090), Yellow 6 (CI 15985)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 780 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Olivás

Termék típusa

Termék típusa Krémtusfürdő
Kód:  KSS211
Termékszám:  7290012934698

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10