Oldal frissítése

SCOTTISH FINE SOAPS La Paloma Testvaj 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCOTTISH FINE SOAPS La Paloma Testvaj 200 ml

A Scottish Fine Soaps márka La Paloma testvaja egy röpke pillanatra a napos Spanyolországba repít. Imádni fogod a testvaj bájos virágos, gyümölcsös és fűszeres aromáját már az első pillanattól fogva. A testvaj az egész test bőrét ápolja, intenzíven táplálja és mélyen hidratálja. A bőr bársonyosan puha, rugalmas és illatos lesz. A vajban található organikus agave kivonat extra adag frissességet nyújt bőrödnek. A Scottish Fine Soaps egy tradícionális skót kozmetikai márka, amely lenyűgöző természetes alapanyagokból készült kiváló minőségű kozmetikai termékeiről híres. A gyártó termékeit állatokon nem tesztelik.

A SCOTTISH FINE SOAPS La Paloma Body Butter legfőbb jellemzői

  • Tápláló testvaj
  • Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt
  • A bőrt rugalmassá, bársonyosan puhává és frissé teszi
  • A gyümölcsök, virágok és fűszerek lenyűgöző aromájával büszkélkedik
  • Organikus agave kivonattal gazdagított
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • A La Paloma testvaj nem tartalmaz parabéneket
  • A terméket nem tesztelték állatokon 

Használat:
Masszírozz kis mennyiségű testvajat a bőrbe, amíg az teljesen fel nem szívódik. A maximális hidratálás érdekében zuhanyozás után vagy fürdő után alkalmazd.

Összetétel:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), PEG-20 Stearate, Phenoxyethanol , Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ethylhexylglycerin, Organic Agave Nectar, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional (Lilial), Limonene, Geraniol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Coumarin


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hatás

Hatás Mindennapi használatra
Kód:  TM540
Termékszám:  5016365002394
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05