Oldal frissítése

SCHWARZKOPF TAFT Ultimate, 250ml

4,8 65 értékelés
1 890 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Ultimate, 250ml

A nagyon erős, 250 ml-es Schwarzkopf Taft Ultimate hajlakk a lehető legnagyobb mértékű rögzítést nyújtja a hajának. Az eddigi legerősebb Taft hajlakk tökéletesen rögzíti frizuráját bármilyen körülmények között, ráadásul a folyékony Liquid Crystal Gloss kristályokkal gyémántfényű csillogást ad hajának. A Taft Ultimate hajlakk akár 48 órán át ultraerősen fixál. A Taft Ultimate hajlakk használatakor nem kell félnie, hogy az feleslegesen elnehezíti a haját. Épp ellenkezőleg, haja légies lesz, a hajlakk nyomai nélkül. Könnyen kifésülhető, hajtincseit nem ragasztja össze. A Taft Ultimate hajlakk védi haját a napsugarakkal szemben, ellenállóvá és szilárddá teszi azt. Körülbelül 30 cm távolságból rövid fújásokkal vigye fel! A látványosan sűrű hatású hajért fújja közvetlenül a hajgyökerekre!

Taft Ultimate hajlakk:

  • Az eddigi legerősebb rögzítést nyújtja egész nap, minden időjárási körülmények között, akár 48 órán át
  • Különleges Liquid Crystal Gloss esszencia a ragyogó fényű és csillogó hajért
  • Haja nem ragad össze, és nem nehezedik el
  • Védi a hajat az időjárási hatásokkal szemben

Paraméterek és specifikációk:

Összetétel: Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octyl Acrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethyl Citrate, Parfum, Linalool, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Aplha - Isomethyl Ionone, Limonene.

Alkalmas:
minden hajtípusra

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL075
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100923071
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15