Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze stílusos és praktikus kozmetikai ajándékszett minden olyan hölgyet és lányt megörvendeztet, aki festi a haját. A készletben megtalálod a Color Freeze micellás sampont, a Color Freeze kondicionáló spray-t és a Color Freeze hajmaszkot. Ezek a termékek finom természetes kivonatokkal készültek, hogy megőrizzék a festett haj puhaságát, hidratáltságát illetve ragyogó színét sok héten át. A SCHWARZKOPF hajápoló kozmetikumok segítségével a hajad mindig hidratált lehet, a hajvégeid simák a hajtöveid pedig erősek lesznek.

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze ajándékszett főbb jellemzői

  • A készlet tartalmaz micellás sampont, kondicionáló spray-t és hajmaszkot
  • A Set Color Freeze készlet kimondottan alkalmas a festett hajra
  • Rugalmas és erős hajhagymákat kölcsönöz
  • A SCHWARZKOPF kozmetikumoknak köszönhetően a hajvégek simák maradnak
  • Sok héten ár megőrzi a hajszínt
  • A természetes kivonatoknak hála a haj puha és hidratált lesz

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze Sulfate Free (250 ml) micellás sampon

A Schwarzkopf BC Color Freeze Sulfate Free szulfátmentes sampon a Schwarzkopf márka festett hajra kifejlesztett terméke, amely kíméletesen tisztít anélkül, hogy a festett hajszín kimosódna a hajból. Használata után a hajszíned ragyogó és szép marad, miközben a hajad tökéletesen tiszta és fényes lesz. A szulfátmentes sampon minden típusú festett hajra alkalmas. Habár nem habzik túlzottan, tökéletesen tisztít és megőrzi az eredeti hajszín 90%-át még gyakori hajmosás esetén is egyenetlen hajszín eredményezése nélkül. A hajad sokkal fényesebb lesz és ezáltal természetesen fiatalos megjelenést kelt. Használd ki ezt a kíméletes sampont és hosszabbítsd meg a hajfestések közötti időtartamot.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra a sampont és masszírozd be a haj egész hosszába. Hajmosás után alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Cocamidopropyl Betaine, Laureth-6 Carboxylic Acid, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, Lactic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calcium Hydroxide, Hydrolysed Keratin, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin, Panthenol, Parfum (Fragrance), PEG-12 Dimethicone, Sodium Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Mica, Benzophenone-4, Benzyl Salicylate, ButhylphenylMethylpropional, Linalool, Limonene, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Calcium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 77891 (Titanium Dioxyde).

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml) kondicionáló spray

A Schwarzkopf BC Color Freeze Spray kondicionáló spray az új Color Freeze termékcsalád tagja, kifejezetten a göndör, a festett és a melírozott haj igényeihez fejlesztették ki. A hajnak rendkívüli ápolásra van szüksége a hajszín védelméért. A kondicionáló praktikus, szórófejes kiszereléssel gondoskodik az egyenletes felvitelről. A termék rendszeres használatával sima hajat, hosszan tartó frissességet és élénk hajszínt érhetsz el. A kondicionáló Color-Freeze komplexummal készült, amely lezárja a haj felszínét és megőrzi a pigmenteket a ragyogó hajszínért. Élvezd a meghosszabbított időtartamot a hajfestések között.

Alkalmazás:
Rázd össze és fújd a frissen mosott, törölközőszáraz hajra. Nem igényel kiöblítést!

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33), CI 19140(Yellow 5).

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml) hajmaszk

A SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze hidratáló hajmaszk az utolsó lépés a festett haj tökéletes ápolásában. A hajmaszknak hála a haj csak úgy ragyog majd az egészségtől és a vitalitástól. A hajmaszk képes regenerálni a hajat a haj egész hosszán és meghosszabbítja színének tartósságát is.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves, frissen mosott hajra. A csomagoláson található utasítás szerint hagyd hatni rövid ideig, majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33).


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL710
Termékszám:  4045787532418
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15