Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle kaktuszfüge olaj helyreállító pakolás 150 ml

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle kaktuszfüge olaj helyreállító pakolás 150 ml

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A BC Oil Miracle hajpakolást a sérült, fénytelen haj kezelésére fejlesztették ki. Gyorsan és hatékonyan állítja helyre a haj puhaságát, táplálja, hidratálja azt, és növeli rugalmasságát. A pakolás használata könnyen fésülhetőséget és formázást tesz lehetővé. Kezelje haját ezzel a minőségi termékkel, hogy egészséges és természetes fényű legyen. 
A kaktuszfüge magjának kivonatában rejtőzik a fiatalság titka, mely akár négyszer hatékonyabb, mint az argánolaj. Eredményesen küzd a fejbőr öregedése ellen, és fényt és vitalitást ad hajának. Megbízhatóan védi haját a szabadgyökök ellen, simává, hidratáltá teszi, táplálja és rugalmasságot kölcsönöz neki. Kényeztesse magát ezzel a finom és nagyon hatásos termékkel, mely tökéletesebbé teszi haját!
Aktív hatóanyagok:
Kaktuszfüge kivonat - öregedést gátló, magas E-vitamin tartalom, esszenciális zsírsavak és omega-6. Erős antioxidánsként viselkedik, megállítja a sejtek öregedését, stimulálja megújulásukat, és védi a hajat és a fejbőrt a szabadgyökökkel szemben. Haját simává és rugalmassá teszi, hidratálja és táplálja. 
Hajtípus:
Sérült, fénytelen hajra.
Alkalmazás:
Vigye fel megmosott hajára, hagyja 5-10 percig hatni, majd öblítse le. Használja hetente 1-2 alkalommal.
Kiszerelés:
150 ml

Összetevők:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dicaprylyl Carbonate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glycol Distearate, Dimethicone, Opunta Ficus-Indica Seed Oil, Hydrolzyed Keratin, Behntrimonium Chloride, Polyquartinium-37, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Prunus Armenica (Apricot) Kernal Oil, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Linalool, Citric Acid, Lauryl Glucoside, Butylphenyl Methylproponial, Limonene, Benzyl Alochol, Geraniol, Potassium Sorbate, Cl 60730 (Ext.Violet 2), Cl 15985 (Yellow 6), Cl 17200 (Red 33).
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Típus

Típus Maszk
Kód:  KSVL2587
Termékszám:  4045787269093
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15