Oldal frissítése

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Kaktuszfüge spray balzsam 150ml

5 1 értékelés

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Kaktuszfüge spray balzsam 150ml

Schwarzkopf puhító kondicionáló spray a normál vagy vastag szálú, száraz, túlterhelt, gubancolódásra hajlamos haj regenerálására. Nagyszerű tulajdonságaival intenzíven táplálja, kondicionálja és egyensúlyban tartja a haj természetes nedvességtaralmát, így az ragyogóan gyönyörűvé válik. Könnyű szerkezete nem nehezíti el a hajat, megelőzi a hajszálak statikusságát. A haj már első pillantásra egészséges és erősnek látszik.
Ön is gyönyörű hajkorona után áhítozik hosszas vesződés nélkül? Ez az egyedülálló kondicionáló bátran vállalja a feladatot! Egyszerűen és gyorsan használható, nem igényel kiöblítést, miközben magas kaktuszfüge tartalmának köszönhetően rendkívül nagy mennyiségben látja el E-vitaminnal a hajat. Ez a hatékony antioxidáns megállítja a sejtek öregedését, stimulálja a Egyszerű és gyors alkalmazás egy spray adhat teljesen. Használat nagyon gyors, a haj már vízzel leöblítjük. Balzsam tartalmaz nyugtató kivonatát a magokat a fügekaktusz (berber ábra) kivételesen magas arányban vitamin Ez az erős antioxidáns megakadályozza a sejtek öregedését és támogatja felépülésüket, továbbá a szabad gyökök ellen is védelmet nyújt. Így a haj a legmagasabb, páratlan minőségű ápolást kapja.

Tulajdonságok

  • Gyorsan és egyszerűen használható, hajban maradó ápoló
  • Kiváló regeneráló hatással rendelkezik 
  • Ápolja, táplálja és fényt ad a hajnak, így az hosszútávon megőrizheti szépségét
  • Megállítja a sejtek öregedését
  • Védi a hajat a külső káros hatásoktól

Aktív hatóanyagai:

  • Kaktuszfüge kivonat

Hajtípus:
Normál és vastag szálú hajra, amely összegubancolódásra hajlamos.
Használat:
Permetezze nedves hajra a hajközéptől a haj végéig és fésüljük át az egyenletes eloszlásért. Ne öblítse ki. Mindennapi használatra alkalmas. 
Űrtartalom:
150 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL2586
Termékszám:  4045787269017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15