Oldal frissítése

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment 100 ml

4,8 4 értékelés

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment 100 ml

A BC Oil Miracle hajolaj normál és sűrű, száraz és sérült haj végső gondozására ajánlott. A termék mélyen táplálja és természetes fényt ad a hajnak. Hatékonyan szétbontja a hajat, könnyen kifésülhetővé teszi, megkönnyíti a hajszárítást és megelőzi összekócolódást. Tápláló anyagokat tartalmaz, melyek hidratálnak, fiatalos megjelenést kölcsönöznek a hajadnak. Gondoskodj hajadról luxus termékkel!
A termék a fügekaktusz kivonatot tartalmaz, amely egyedülálló fiatalító elixírként hat. Akár négyszer hatásosabb, mint a argánolaj. A kivonat megbízhatóan küzd a fejbőr korai öregedése ellen, és a nagy mennyiségű E-vitamin tartalmának köszönhetően védi a hajat a külső káros hatásoktól. Az esszenciális zsírsavak és az omega-6 lassítja a sejtek öregedését, hidratálja, táplálja, és rugalmassá teszi a hajat. Adja meg hajának a szükséges táplálást és védelmet, hogy egészséges, rugalmas és gyönyörű legyen!
Hatóanyagai:
Fügekaktusz mag kivonata - fiatalító elixírként hat, megbízhatóan küzd a fejbőr korai öregedése ellen.
E-vitamin - védi a hajat a külső káros hatásoktól.
Az esszenciális zsírsavak és omega-6 - lassítják a sejtek öregedését, hidratálják, táplálják és rugalmassá teszik a hajat. 
Haj típusa:
Normál, sűrű, száraz és sérült hajra.
Alkalmazás:
Melegítsen fel néhány csepp olajat a kezei között, és alkalmazza azt a nedves haj közepétől a egészen a hajvégekig. Alaposan fésülje át a haját, ne öblítse le. A kócosodás elleni még nagyobb védelemért a végső simaság és fény érdekében hajszárításkor is tegyünk a már száraz hajra.
Mennyiség:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Vitaminos

Hatás

Hatás Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás
Kód:  KSVL2588
Termékszám:  4045787269178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10