Oldal frissítése

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar 1000 ml

5 1 értékelés

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar 1000 ml

A Schwarzkopf Professional Bc Freeze Silver Micellar sampon egy intenzív micellás sampon, amely szépséget és vitalitást kölcsönöz a hajnak. Ez a sampon gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítja meg és mélyen táplálja a hajat és a fejbőrt. A termék ideális a lila pigmentekkel rendelkező hideg színárnyalatú hajra. Használatával egyáltalán nem fakul a festett hajszín, emellett a sampon megőrzi a haj optimális, 4,5-ös pH értékét és semlegesíti a nemkívánatos meleg színeket. Add meg a hajadnak az extra ápolást, rugalmasságot és ragyogást a Schwarzkopf Professional BC Bonacure samponnal.

A Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Micellar sampon főbb jellemzői

  • Silver micellás sampon a SCHWARZKOPF Professional márkától
  • Szépséget és életerőt nyújt a hajnak
  • Hatékonyan tisztítja és mélyen táplálja a hajat
  • Könnyed fényt és fehérséget kölcsönöz a világos színű hajnak
  • Fixálja a haj szerkezetét és helyreállítja a védőrétegét
  • Schwarzkopf Professional sampon a lila pigmentekkel rendelkező hűvös színárnyalatokhoz

Használat:
Vidd fel a nedves hajra, gyengéden masszírozd be. Hagyd hatni 1-5 percig majd alaposan öblítsd ki. Az intenzív hatás érdekében használd minden nap. A hideg színárnyalat megőrzéséhez pedig használd heti 1-2 alkalommal.

Összetétel:
Aqua(Water,Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betainne, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Panthenol, Benzophenone-4, Hydrolyzed Silk, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silesquioxane, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin,Hydrolyzed Keratin, Cocamide MEA, PEG-12 Dimethicone, Dosodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Parfum(Fragrance),PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Laureth-4 PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Acid Violet 43, PEG-14M Sodium Hydroxide,Teramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, glycol, Hexyl Salicyate, Propylene Glycol, Hexyl Salicylate, Propylene Glycol, Trideceth-5, Phenoxyethanol, Methylparaben, BCC12-Base


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Hatás

Hatás Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  VLS1243
Termékszám:  4045787430059
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05